Hoekstaal voor garagedeur

Hoeklijn voor garagedeur

Zoek je een hoeklijn voor garagedeur? Wist je dat je in onze webshop diverse soorten hoeklijnen geschikt voor je garagedeur kunt vinden? We bieden een tweetal hoeklijnen aan met ankers, zodat ze ingestort kunnen worden in de betonvloer.

Functie hoeklijn

Een instorthoeklijn voorkomt dat de rand van een betonvloer afbrokkelt. Vaak wordt er een kleine opstand gemaakt bij de deur van een garage, dit is om te voorkomen dat water van buiten naar binnen kan stromen. Deze hoeft niet zo heel hoog te zijn, vaak is 10 mm al voldoende. Beton brokkelt snel af en een vloer zal bij intensief gebruik al snel schade vertonen. Om dit te voorkomen wordt er een hoeklijn geplaatst.

Hoeklijn voor garagedeur bestellen

Een hoeklijn voor een garagedeur kun je eenvoudig in onze webshop bestellen. Hoe gaat dit in zijn werk? We hebben een tweetal hoeklijnen in ons assortiment. Kies het gewenste profiel en geeft de lengte en aantal op. We maken de hoeklijnen voor je op maat en kunnen deze in heel Nederland en Belgiƫ leveren.

Tevens kunnen we profielen uit voorraad leveren. Standaard hebben we handelslengtes hoeklijnen op voorraad die we voor je kunnen inkorten. Heb je met spoed hoeklijnen nodig, neem dan gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Een antwoord op “Hoeklijn voor garagedeur”

  1. goedemiddag,

    hebben jullie ook hoeklijnen voor een garagedeur die je niet hoeft in te storten.
    en een wat bredere variant 2 cm bij 6 cm bijvoorbeeld

Reacties zijn gesloten.