Bloembak Cortenstaal op Maat

Zoek jij een mooie oplossing voor je bloemen in je tuin? Een bloembak cortenstaal op maat is wellicht de oplossing die je zoekt. Standaard bloembakken hebben vaak niet de maat die je zoekt. Wanneer je een bloembak op maat laat maken, kun je deze volledig naar jouw wensen laten maken.

Bloembak cortenstaal op maat bestellen

Een bloembak van cortenstaal kun je eenvoudig op maat bestellen. Hoe dit werkt? In onze webshop vind je diverse soorten bloembakken en plantenbakken vervaardigd uit cortenstaal. Je kiest het gewenste ontwerp en geeft vervolgens de afmetingen op. Ook kun je aangeven of je de bloembak zonder bodem wilt laten maken of bijvoorbeeld met bodem en wielen. Je ontvangt van ons na bestellen een werktekening van de bloembak, waardoor je de maatvoering en het ontwerp kunt controleren.

Een bloembak van cortenstaal heeft een bijzondere eigenzinnige uitstraling. Door de bruine roestkleur staat de bak mooi in de meeste tuinen en heeft het een tijdloze uitstraling. De bakken hebben een lange levensduur en het is daarom een duurzaam product. Ontdek alle bloem- en plantenbakken in onze webshop.

Bloembakken van Hekwerkwebshop.nl

Als Hekwerkwebshop.nl zijn we specialist in het leveren en monteren van balustrades, afrastering en omheiningen. We maken hoofdzakelijk maatwerk producten in de werkplaats in Nederland. Ook onze bloembakken voor tuin en dakterras maken we in Nederland en leveren deze in heel Nederland en België.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *