bloembak-cortenstaal-op-maat

Bloembak Cortenstaal op Maat

Zoek jij een mooie oplossing voor je bloemen in je tuin? Een bloembak cortenstaal op maat is wellicht de oplossing die je zoekt. Standaard bloembakken hebben vaak niet de maat die je zoekt. Wanneer je een bloembak op maat laat maken, kun je deze volledig naar jouw wensen laten maken.

Wat is een bloembak van Cortenstaal?

Een bloembak van cortenstaal is een rechthoekige of ronde container gemaakt van metaal dat een unieke, roestbruine textuur heeft. Het is een sterk en duurzaam materiaal, waardoor het geschikt is voor buitengebruik. Cortenstaal verandert in de loop van de tijd door blootstelling aan weersinvloeden, waardoor de textuur en kleur veranderen van een heldere, nieuwe uitstraling naar een meer natuurlijke, roestige uitstraling. Dit maakt cortenstaal een populaire keuze voor bloembakken die op een natuurlijke manier in de omgeving moeten passen.

Bloembak cortenstaal op maat bestellen

Een bloembak van cortenstaal kun je eenvoudig op maat bestellen. Hoe dit werkt? In onze webshop vind je diverse soorten bloembakken en plantenbakken vervaardigd uit cortenstaal. Je kiest het gewenste ontwerp en geeft vervolgens de afmetingen op. Ook kun je aangeven of je de bloembak zonder bodem wilt laten maken of bijvoorbeeld met bodem en wielen. Je ontvangt van ons na bestellen een werktekening van de bloembak, waardoor je de maatvoering en het ontwerp kunt controleren.

Een bloembak van cortenstaal heeft een bijzondere eigenzinnige uitstraling. Door de bruine roestkleur staat de bak mooi in de meeste tuinen en heeft het een tijdloze uitstraling. De bakken hebben een lange levensduur en het is daarom een duurzaam product. Ontdek alle bloem- en plantenbakken in onze webshop.

Bloembakken van Hekwerkwebshop.nl

Als Hekwerkwebshop.nl zijn we specialist in het leveren en monteren van balustrades, afrastering en omheiningen. We maken hoofdzakelijk maatwerk producten in de werkplaats in Nederland. Ook onze bloembakken voor tuin en dakterras maken we in Nederland en leveren deze in heel Nederland en België.