Houten Balkonvloer

Houten Balkonvloer

houten balkonvloer

Een houten balkonvloer is een verrijking voor ieder balkon en dakterras. Bovendien is een vloer van hout eenvoudig aan te leggen. In onze Hekwerk Webshop kunt u alle benodigde onderdelen vinden om een houten vloer te maken. Denk hierbij aan vlonderplanken, balken en balkdragers. De balkdragers worden gebruikt om het dak te beschermen tegen lekkage.

Houten Balkonvloer online bestellen

Houten BalkonvloerEen houten balkonvloer kunt u dus eenvoudig online bestellen in onze Hekwerk Webshop. We vinden het belangrijk om een zo compleet mogelijk assortiment aan te kunnen bieden. Dagelijks werken we er dan ook aan om ons aanbod te verbeteren en de kwaliteit van onze artikelen te optimaliseren. Neem gerust eens een kijkje en laat u verrassen door het aanbod.

De houten vloeren kunnen worden geleverd met bijbehorende balkdragers. Deze dragers beschermen het dakleer en voorkomen dat er lekkage ontstaat.

Het is mogelijk om een houten balkonvloer door een van onze ervaren monteur te laten aanleggen. We kunnen deze ook leveren in combinatie met een bijpassend hekwerk. In onze Hekwerk Webshop vind u alles op het gebied van afrasteringen, omheiningen en balustrades. De stalen hekwerken maken we in onze eigen werkplaats op maat en kunnen hierdoor aan uw wensen worden aangepast. We hebben een uitgebreid assortiment, neem gerust eens een kijkje en laat u verrassen door het aanbod.

Houten Balonvloer met Balkdragers

houten vloer balkdragersDe balkdragers zijn een mooie oplossing, wanneer de mogelijkheid bestaat dat de houten vloer uw dakbedekking beschadigd. Tevens zijn de balkdragers in hoogte verstelbaar, waardoor u uw terrasvloer kunt verhogen of waterpas kunt maken. We kunnen de drager leveren met verschillende bovenplaten, zodat deze ook kunnen fungeren als bijvoorbeeld tegeldrager.

De dragers zijn online te bestellen en kunnen samen met een houten vloer worden geleverd. Ontdek de mogelijkheden op hekwerkwebshop.nl. Mocht u op zoek zijn naar een specifieke oplossing voor uw situatie? Neem dan gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden, we helpen u graag verder.

hekwerk webshop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *