balustrade op maat

Balustrade op Maat

Ben je op zoek naar een balustrade op maat? In onze Hekwerk Webshop kun je je eigen balustrade samenstellen en eenvoudig online op maat aanvragen. We streven ernaar uitsluiten kwaliteit balustrades te leveren en maatwerk oplossingen zijn hier een onderdeel van. Bijna al onze balustrades kunnen op maat gemaakt worden.

Balustrade op maat

Zoals ik al aangaf kun je in onze Hekwerk Webshop een balustrade volledig naar eigen wensen bestellen. We hebben een handige formulier, waarmee je de balustrade zelf kunt samenstellen. Je kiest de hoogte, lengte en gewenste afwerking. We berekenen zo snel mogelijk je prijs en je kunt de balustrade online bestellen.

Nadat je deze besteld heeft, vervaardigen wij deze uit hoogwaardig staal of RVS. Onze ervaren medewerkers hebben jaren ervaring op het gebied van balustrades en balkonhekwerken en we streven er dan ook naar kwaliteit balustrades te leveren.

Soorten balustrades

Balustrades zijn er in verschillende soorten en uitvoeringen. Ieder soort balustrade heeft zijn eigen unieke eigenschappen. Hieronder zal ik er een aantal bespreken.

1. Balustrade voor trapgat

Een balustrade om een trapgat voorkomt dat je vanaf de verdiepingsvloer het trapgat in kunt vallen. We kunnen de balustrade op maat leveren, eventueel in combinatie met een bijpassende trapleuning.

Meer lezen: 5 balustrade voor een trapgat, trapgat balustrade

2. Balustrade voor balkon

Een balustrade voor een balkon wordt ook wel een balkonhek genoemd. We kunnen als onze balustrades op maat maken, zodat ze geschikt zijn om op je balkon te plaatsten.

Meer lezen: Balkonhek vervangen, Stalen balkonhekken of Balkon inrichten

3. Balustrade om dakterras

We maken regelmatig balustrades op maat voor om een dakterras. Daarnaast kunnen we het dakterras voorzien van een bijpassende vloer. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een vlonder of betonnen terrastegels.

Meer lezen: Dakterras inrichten, Balustrades voor een dakterras of Dakterras maken

Balustrades online bestellen

Zoals hiervoor al aangaf kun je de balustrade voor dakterras in onze Hekwerk Webshop eenvoudig online bestellen. Daarnaast zijn ze over het algemeen ook nog eens eenvoudig zelf te monteren. Natuurlijk is het ook mogelijk om dit door een van onze ervaren monteurs te laten doen. Zijn komen de balustrade dan op locatie monteren, zodat deze mooi op zijn plek staat.

Balustrades zijn er in verschillende soorten en maten. Ook wij verkopen in onze Hekwerk Webshop diverse balustrades van verschillende materialen. Denk hierbij aan sier balustrades, RVS Balustrades en glazen balustrades. De mogelijkheden zijn onbeperkt.

Balustrade op maat van Hekwerkwebshop.nl

Een balustrade op maat vind je in onze Hekwerk Webshop. Naast balustrades kun je hier ook terecht voor diverse andere soorten hekwerken en omheiningen. We streven ernaar totaal aanbieder op het gebied van hekwerken te zijn en werken hier dan ook dagelijks aan.

Neem voor een balustrade op maat gerust eens een kijkje in onze Hekwerk Webshop en laat je verrassen door het aanbod.

Vragen of Advies?

Heb je een vraag over balustrades op maat of wil je vrijblijvend advies? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!

    Balkonhekwerk