overkapping voordeur

Overkapping voordeur

Zoek je een overkapping voor boven je voordeur? Dat kan! Dergelijke overkappingen worden ook wel afdakje of deurluifel genoemd. Ze komen voor in diverse soorten en maten. Met glas en zonder glas. Een overkapping geeft je huis een stijlvolle uitstraling en heeft diverse functionele voordelen.

Waarom een overkapping boven de voordeur?

Een overkapping boven je voordeur voorkomt dat regen, hagel of sneeuw bij jouw in de hal naar binnen komt. Ook is het ideaal als afdakje voor de mensen die bij je op bezoeken komen en aanbellen. Denk hierbij aan vrienden en familie, maar ook aan de pakketbezorger die anders in de regen zou staan wachten. Een luifel is dus onmisbaar boven jouw voordeur.

In onze webshop vind je diverse deurluifels die we op maat maken. Neem gerust eens een kijkje en laat je verrassen door het aanbod.

Laten plaatsen of zelf monteren

Je kunt er voor kiezen om het afdakje bij je voordeur zelf te plaatsen. Dit is relatief eenvoudig zelf te doen. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om het plaatsen over te laten aan een van onze ervaren monteurs. Zij komen dan bij jouw op locatie langs om de deurluifel of overkapping te plaatsen.

Overkapping voordeur op maat

Ben jij op zoek naar een overkapping voor jouw voordeur? We maken deurluifels van staal op maat en kunnen deze bij jouw op locatie komen monteren. Vraag gerust eens een offerte op en vraag naar de mogelijkheden. Omdat we de luifels op maat maken, kunnen we deze volledig naar jouw wensen maken. Heb jij ergens een mooie luifel gezien? Stuur ons gerust een foto, wellicht dat we de luifel voor je kunnen maken.

Meer lezen?

Wil je meer lezen over overkapping voor een voordeur? Waarschijnlijk vind je ons blog over een deurluifel op maat of een deurluifel met glas ook leuk. Ben je op zoek naar specifiek advies en kun je dit nergens terug vinden? Neem dan gerust contact met ons op.