PVC Balkonscherm

PVC Balkonscherm

Een PVC balkonscherm is ideaal om te gebruiken op een balkon of dakterras. Ze komen voor in verschillende uitvoeringen en kunnen vaak op maat gemaakt worden. Ben jij op zoek naar een balkondoek van PVC? Lees dan snel verder om meer te ontdekken.

Waarom een PVC balkonscherm?

Een PVC balkondoek wordt om verschillende redenen gebruikt. Bijvoorbeeld als windscherm, maar ook om meer privacy op je balkon te creƫren. In zeildoek van PVC gespannen op je balkonhek, voorkomt namelijk dat pottenkijkers vanaf de weg op je balkon kunnen kijken.

Wat is een PVC balkonscherm?

Een PVC balkonscherm is een doek of zeil gemaakt van PVC. Het is ideaal om te gebruiken op een balkon of dakterras omdat hij bijzonder sterk is. Het gaat dan ook jaren mee. We voorzien de balkondoeken of balkonschermen van rond ringen, waardoor het eenvoudig aan je balkonhek of balustrade bevestigd kan worden.

PVC balkonscherm op maat laten maken

Omdat niet een balkon hetzelfde is, is het verstandig om een PVC balkondoek op maat te laten maken. In onze zeilmakerij maken we verandazeilen en balkondoeken op maat. We kunnen het scherm volledig naar jouw wensen maken, zodat je zeker weet dat het op jouw balkon gaat passen.

Meer lezen:

Balkonscherm plaatsen

Je kunt een balkonscherm van PVC eenvoudig aan je balkonhek of balustrade bevestigen doormiddel van kabelbinders. Heb je een spijlenhek, dan is het aan te raden om het zeildoek door de spijlen te vlechten. Dit voorkomt klapperen van het doek bij harde wind. Kun je het balkonscherm niet door de spijlen vlechten? Span het dan goed op, hoe strakker het doek bevestigd worden, hoe beter het blijft zitten.

Na het plaatsen van het balkonscherm rest je niets, dan heerlijk op je balkon te genieten van een lekker bakje koffie of thee. Heb je vragen over een balkonscherm, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.

Meer lezen: