Rubber tegeldragers 100x100x10

rubberen tegeldragers 100x100x10

Ben je op zoek naar rubber tegeldragers 100x100x10 mm? We hebben diverse rubberen tegeldragers in ons assortiment. De dragers leveren we uit voorraad en verkopen we per verpakking. Ontdek de tegeldragers in onze webshop.

Rubber tegeldragers 100x100x10 mm bestellen

De rubberen tegeldragers van 100x100x10 mm kun je eenvoudig online bestellen in onze webshop. De tegeldragers zijn geschikt om te gebruiken op bitumineuze ondergronden zoals bitumen dakbedekking.

Wanneer je de tegeldragers wilt gebruiken op andere dakbedekking zoals bijvoorbeeld EPDM. Dan adviseren we je om rubber tegeldragers met aluminium cachering te gebruiken. De dragers onttrekken namelijk weekmakers uit kunststof dakbedekking, waardoor er lekkages zouden kunnen ontstaan.

Soorten rubber tegeldragers

Bekijk eens op je gemak de video waarin onze productspecialist Marie Louise je uitlegt welke soort rubber tegeldragers er zijn. In onze webshop vind je ze in verschillende soorten en maten.

Waarom een tegeldrager

Een tegeldrager voorkomt dat de dakbestrating de dakbedekking beschadigd. Een betonnen tegel heeft vaak scherpe randen, waardoor er scheurtjes ontstaan in de dakbedekking. De rubberen dragers voorkomen dat dit kan gebeuren en zijn daarom van cruciaal belang bij het plaatsen van dak bestrating.