rubberen tegeldragers vlondervloer

Rubberen tegeldragers vlonder

Ben je op zoek naar rubberen tegeldragers voor onder een vlonder? In onze webshop vind je diverse soorten rubberen tegeldragers die geschikt zijn om onder een vlonder te plaatsen. We hebben standaard rubber matjes die je kunt gebruiken, maar ook rubber dragers met een bovenplaat voor houten balken.

Soorten tegeldragers voor vlonders

We hebben in onze webshop een aantal verschillende soort dragers die gebruikt kunnen worden onder een vlondervloer. Hieronder zullen we ze kort bespreken.

Rubberen dragers

Onze rubberen dragers voor vlondervloeren vind je in twee verschillende uitvoeringen. Allereerst de standaard rubberen tegeldragers. Dit zijn vierkante matjes, die je onder de balken van de vlonder kunt plaatsen. Nadeel is dat de balken kunnen schuiven en daardoor van de matjes af kunnen schuiven. De oplossing hiervoor zijn vaste balkdragers.

De balkdrager is een rubberen drager met daarop een kunststof bovenplaatje met opstaande randen. Het plaatje kan onder de balken van de vlondervloer geschroefd worden, waardoor deze niet kan gaan schuiven. In onderstaande video laat onze productspecialist Berdien de tegeldrager zien.

Verstelbare balkdragers

Wanneer je een hoogteverschil dient op te vangen op je dakterras of balkon, dan is een verstelbare balkdrager wellicht wat je zoekt. De dragers zijn in hoogte verstelbaar, waardoor hoogteverschillen opgevangen kunnen worden.