hekwerk emmeloord

Hekwerk Emmeloord

Zoek je een hekwerk in Emmeloord? Dit prachtige striphekwerk hebben we geleverd en gemonteerd in Emmeloord. Onze klant zocht een hekwerk langs het gazon om te voorkomen dat ze op de vlonder konden vallen. Het is een ideaal hekwerk om te voorkomen dat kinderen en huisdieren de vlonder op kunnen en in het water kunnen vallen.

Hekwerk in Emmeloord bestellen

Ben jij op zoek naar een partij die een hekwerk in Emmeloord kan leveren en monteren? Dan heb je die nu gevonden! We zijn een totaal aanbieder op het gebied van hekwerken en omheiningen en helpen je graag verder.

We hebben het striphekwerk in Emmeloord op een houten rand gemonteerd met voetplaten onder de palen. Het hekwerk is voorzien van een looppoort die op slot gedaan kan worden. Hierdoor kunnen kinderen bijvoorbeeld niet zelfstandig de vlonder op naar het water toe.

We maken onze hekwerken op maat in de werkplaats in Nederland. Je kunt het hekwerk eenvoudig aanvragen in onze webshop. We hebben diverse soorten hekwerken in ons assortiment, die we stuk voor stuk op maat kunnen maken. Neem gerust eens een kijkje en laat je verrassen door het aanbod.