Sierhekwerk op dakterras in Leersum

Sierhekwerk op dakterras in Heelsum

Onlangs hebben wij een prachtige stalen balustrade geleverd en geplaatst voor een klant in Heelsum. Het hekwerk is voorzien van prachtige sierspijlen met een getordeerde wokkel. Na het op maat maken van het hekwerk hebben wij het thermisch verzinkt en gecoat in de kleur zwart, zodat het hekwerk bestand is tegen weer en wind.

Waarom een sierhekwerk als balustrade?

Maar waarom zou je eigenlijk kiezen voor een sierhekwerk op jouw dakterras? Allereerst biedt een sierhekwerk natuurlijk een prachtige uitstraling. Een sierhekwerk kan namelijk in verschillende vormen en maten gemaakt worden, waardoor je altijd een hekwerk kunt vinden dat past bij jouw persoonlijke stijl en smaak. Bovendien kan een sierhekwerk een extra element toevoegen aan jouw dakterras, waardoor het een echte eyecatcher wordt.

Lees ook: Stalen sierhekwerk op maat of sierhekwerk waaier

Voordelen stalen sierhekwerk op dakterras

Maar een sierhekwerk biedt natuurlijk niet alleen maar een mooie uitstraling. Het hekwerk heeft namelijk ook een belangrijke functie als veiligheidsmaatregel. Een sierhekwerk kan namelijk voorkomen dat mensen van jouw dakterras vallen en biedt daarmee een extra stukje veiligheid. Daarnaast kan een sierhekwerk ook helpen om ongewenste bezoekers buiten te houden, wat een geruststellend gevoel kan geven.

Weinig onderhoud

Een ander voordeel van een stalen sierhekwerk is dat het duurzaam en onderhoudsarm is. Het staal is namelijk erg sterk en kan daardoor tegen een stootje. Door het thermisch verzinken en coaten is het hekwerk bestand tegen weer en wind en hoef je het dus niet vaak te onderhouden. Zo kun je dus jarenlang genieten van een prachtig en veilig dakterras!

Sierhekwerk van Hekwerkwebshop.nl

Als je op zoek bent naar een sierhekwerk voor jouw dakterras, is het dus zeker de moeite waard om te kijken naar de mogelijkheden van een stalen sierhekwerk. Met een sierhekwerk van staal kun je namelijk genieten van een prachtige uitstraling, extra veiligheid en duurzaamheid, zonder dat je veel tijd kwijt bent aan onderhoud.

Lees ook: Top 3: Hekwerken voor je voortuin of Stalen sierhekwerk