sierhekwerk waaier

Sierhekwerk waaier

Ben jij op zoek naar een sierhekwerk waaier? We kunnen al onze sierhekken voorzien van een bijpassende waaier. In onze webshop vind je een uitgebreid aanbod sierhekken die we op maat maken. Hierdoor kunnen we maatwerkoplossingen bieden, zoals een sierhekwerk waaier.

Wat is een sierhekwerk waaier?

Een sierhekwerk waaier wordt over het algemeen gebruikt boven een sloot of water. In de volksmond wordt het ook wel een slootwaaier genoemd. Het voorkomt dat onverlaten om het hekwerk (boven het water langs) om het hekwerk kunnen klimmen. We kunnen de waaier zo groot maken als dat je zelf zou willen, al dan niet voorzien van een puntkam. Dit is een punten laag op het hekwerk, waardoor overklimming bemoeilijkt wordt.

Meer lezen:

Voordelen waaier

Het belangrijkste voordeel van een dergelijke sierhekwerk waaier is dat onverlaten ontmoedigd worden om je erf of tuin te betreden. We kunnen de waaier voor je op maat maken, waardoor het onmogelijk is om over het water je erf te betreden.

Sierhekwerk waaier op maat laten maken

In onze webshop vind je diverse soorten sierhekwerken met bijpassende poorten en waaiers. We maken ze op maat, waardoor we ze volledig naar jouw wensen kunnen aanpassen. Heb je al een mooi sierhekwerk en wil je deze aanvullen met een waaier? Dat kan! We maken je sierhekwerken dan na als waaier en kunnen deze bij jouw op locatie komen plaatsen. Neem hiervoor gerust contact met ons op.

Waaiers van Hekwerkwebshop.nl

We vinden het belangrijk dat je eenvoudig online een sierhekwerk moet kunnen bestellen. We hebben daarom een aantal standaard modellen gemaakt, zodat je een beeld hebt van de mogelijkheden. Wanneer je een sierhek of een waaier wilt laten maken, dan kun je eenvoudig een offerte aanvraag doen. We zullen dan in overleg met jou, meedenken over een passende oplossing voor jouw situatie. Neem daarom gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Meer lezen: