tuinpoorten plaatsen

Tuinpoorten plaatsen

Wil jij tuinpoorten plaatsen in jouw tuin of erf? Dat kan! We hebben in onze webshop diverse soorten tuinpoorten die je of eenvoudig online kunt bestellen of op maat kunt laten maken. We leveren de poorten door heel Nederland en Belgiƫ. Na de levering kun je de tuinpoorten eenvoudig zelf plaatsen.

Wat zijn tuinpoorten?

Met een tuinpoort kun je een gedeelte van je tuin afsluiten wanneer je zelf niet aanwezig bent. We voorzien onze poorten standaard van een dag en nacht slot, waardoor je deze met een sleutel kunt afsluiten. De tuinpoorten worden al dan niet als doorgang in een hekwerk gebruikt en komen voor in de meest uiteenlopende soorten en maten.

Soorten tuinpoorten plaatsen

Tuinpoorten zijn er in diverse soorten en maten. Zo komen ze voor in verschillende hoogtes en kleuren. Ook worden ze gemaakt van verschillende materialen. In onze webshop vind je hoofdzakelijk van staal. Hieronder zal ik je een aantal verschillende tuinpoorten laten zien. Zodat je beeld hebt bij de mogelijkheden.

Sierpoorten

sierpoorten

Een veelgebruikt tuinpoort noemen wij in onze webshop sierpoorten. Ze worden al dan niet met een sierhekwerk gecombineerd. Deze sierlijke hekwerken staan mooi in de meeste tuinen. Ze zijn gemaakt van staal en worden voorzien van sierelementen zoals hekpunten, krullen en ander siersmeedwerk. We maken deze poorten altijd op maat, waardoor maatwerk oplossingen mogelijk zijn.

Meer lezen:

Gaas poorten

gaaspoorten

Een ander type poort zijn onze staafmat en gaasmat tuinpoorten. Deze poorten kunnen we uit voorraad leveren in een aantal standaard kleuren. Hierdoor heb je de poort binnen enkele dagen in huis, waardoor je deze op korte termijn kunt plaatsen.

Meer lezen:

Tuinpoorten op maat laten maken

We kunnen alle poorten op maat voor je maken. Hierdoor kun je de poort bijvoorbeeld net zo breed laten maken als je pad of laten poedercoaten in een kleur naar jouw keuze. Neem hiervoor gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Tuinpoorten laten plaatsen

Je kunt er voor kiezen om de tuinpoorten zelf te plaatsen. Wanneer je een beetje handig bent is die niet heel moeilijk. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om het plaatsen van de tuinpoorten over te laten aan onze monteurs. Zij komen dan bij jouw op locatie langs om de tuinpoorten te plaatsen.

Tuinpoort plaatsen door Hekwerkwebshop.nl

Zoals je hebt kunnen lezen hebben we in onze webshop diverse soorten tuinpoorten. Neem gerust eens een kijkje en laat je verrassen door het aanbod. Mocht je op zoek zijn naar een specifiek soort poort en nergens kunnen vinden? Stuur ons dan eens een foto en wellicht kunnen we die voor je maken.