Stalen balustrade in Amsterdam Noord

Stalen balustrade siert dakterras in Amsterdam-Noord

Een dakterras is de perfecte plek om te genieten van het zonnetje en frisse lucht. Met een prachtige stalen balustrade maak je van je dakterras een nog fijnere plek om te verblijven. Onlangs hebben we voor een klant in Amsterdam-Noord zo’n balustrade op maat gemaakt en ge├»nstalleerd.

Elegante uitstraling met optimale veiligheid

De klant in Amsterdam-Noord was op zoek naar een balustrade die zowel elegant als veilig zou zijn. We hebben daarom gekozen voor een ontwerp met slanke stalen profielen en horizontale spijlen. Deze combinatie zorgt voor een moderne en strakke uitstraling, terwijl de spijlen de nodige veiligheid bieden. De balustrade is gepoedercoat in een matzwarte kleur, wat perfect aansluit bij de stijl van de woning.

Lees ook: Balustrade met houten handregel in Amsterdam

Vakkundige montage door ervaren monteurs

Stalen balustrade in Amsterdam Noord

Onze ervaren monteurs Henk-Jan en Albert hebben de balustrade ter plekke op maat gemaakt en ge├»nstalleerd. Ze werken al jarenlang met staal en hebben oog voor detail. Hierdoor is de balustrade niet alleen stevig en veilig, maar ook perfect afgewerkt. De klant was erg tevreden met het resultaat: “De balustrade ziet er prachtig uit en geeft ons een veilig gevoel. De monteurs waren erg vakkundig en hebben alles netjes afgewerkt.”

Lees ook: Stalen balkonhek in Den Haag

Stalen balustrade: perfect voor elk dakterras

Een stalen balustrade is een perfecte toevoeging aan elk dakterras. Het is niet alleen een mooie blikvanger, maar zorgt ook voor extra veiligheid. Ben je op zoek naar een balustrade voor jouw dakterras? Neem dan gerust contact met ons op. We adviseren je graag over de mogelijkheden en maken een vrijblijvende offerte.

Voordelen van een stalen balustrade:

  • Elegant en modern design
  • Optimale veiligheid
  • Lange levensduur
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Maatwerk mogelijk

Lees ook: Wel of geen plantenbakken aan balkonhek hangen?