hekwerk met waslijnpalen op Urk

Hekwerk met waslijnpalen om dakterras op Urk

Een prachtig stalen hekwerk siert sinds kort een dakterras op Urk. Het hekwerk is op maat gemaakt voor onze klant en past perfect bij de stijl van de woning. Het hekwerk is voorzien van waslijnpalen, zodat de klant op een handige manier de was kan laten drogen. Het hekwerk is thermisch verzinkt en gepoedercoat in de kleur wit, waardoor het lang meegaat en weinig onderhoud nodig heeft.

Onze ervaren monteurs Henk Jan en Albert hebben het hekwerk vakkundig geplaatst. Ze hebben secuur gewerkt om ervoor te zorgen dat het hekwerk er niet alleen mooi uitziet, maar ook stevig en veilig is. De klant is zeer tevreden met het resultaat.

Waarom een stalen hekwerk?

hekwerk met waslijnpalen op Urk

Er zijn veel redenen om te kiezen voor een stalen hekwerk. Stalen hekwerken zijn:

  • Duurzaam: Staal is een zeer sterk materiaal dat lang meegaat.
  • Onderhoudsvriendelijk: Stalen hekwerken hoeven nauwelijks onderhouden te worden.
  • Veilig: Stalen hekwerken zorgen voor een veilige afscheiding van jouw dakterras.
  • Stijlvol: Stalen hekwerken zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en stijlen, waardoor er altijd een hekwerk is die past bij jouw woning.

Lees ook: Stalen balustrade met waslijnpalen in Katwijk

Hekwerk met waslijnpalen

hekwerk met waslijnpalen op Urk

Een hekwerk met waslijnpalen is een praktische oplossing voor het drogen van de was. Met een waslijnpaal heb je altijd een handige plek om de was te hangen. De waslijnpalen zijn stevig en kunnen veel wasgoed dragen.

Thermisch verzinkt en gepoedercoat

Thermisch verzinken en poedercoaten zijn twee technieken die het hekwerk beschermen tegen roest en corrosie. Hierdoor gaat het hekwerk langer mee en heeft het weinig onderhoud nodig.

Lees ook: Lassen van waslijnogen

Vakkundige plaatsing

hekwerk met waslijnpalen op Urk

Onze ervaren monteurs plaatsen het hekwerk vakkundig en secuur. Ze zorgen ervoor dat het hekwerk er niet alleen mooi uitziet, maar ook stevig en veilig is.

Ben je op zoek naar een stalen hekwerk voor jouw dakterras op Urk of omgeving?

Neem dan gerust contact met ons op. We adviseren je graag over de mogelijkheden en maken vrijblijvend een offerte voor je.

Over ons

Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf in het ontwerpen, fabriceren en plaatsen van stalen hekwerken. We hebben jarenlange ervaring en werken met de beste materialen. We staan voor kwaliteit, veiligheid en klanttevredenheid. Neem gerust een kijkje op onze website en ontdek al onze balustrades.

Lees ook: Balkonhek met waslijnbeugels in Amersfoort