frans balkonhekwerk buikspijlen

Top 5: Stalen Franse Balkonhekken

Ben jij op zoek naar een mooi Frans balkonhek voor je woning of bedrijfspand? We hebben in onze webshop diverse soorten Franse balkonhekken. Ontdek hieronder 5 mooie stalen Franse balkonhekken.

1. Frans balkonhek A05

Bovenstaande Franse balkonhekken vind je in onze Hekwerk Webshop als model A05. Het is een van onze meest verkochte Franse balkonhekken en we kunnen deze op maat voor je maken. De hekken op de foto zijn door onze klant zelf tegen de gevel gemonteerd.

2. Frans balkonhek F01

Bovenstaand Frans balkonhek is ons stijlvolle model F01. Het hekwerk is aan de bovenzijde voorzien van smeedijzeren krullen die het hekwerk een luxe uitstraling geven. De klant heeft er voor gekozen om het hekwerk naast het kozijn tegen de gevel te monteren. We adviseren altijd om iets uit de rand te bevestigen, die om uitbreken van de stenen of stucwerk te voorkomen.

3. Frans balkonhek A04

Dit prachtige franse balkonhek is ons model A04. Het is een vaak bestel hekwerk en in het midden voorzien van een extra verticale koker. Het Franse balkonhek is tussen de kozijnstijlen gemonteerd met een verstelbare muurbevestiging (muurbevestiging 3).

4. Frans buikspijlhekwerk BS02

Luxe, klassiek en stijlvol is de omschrijving die we vaak horen als het om ons Frans balkonhek model BS02 gaat. Het hekwerk is voorzien van de zogenaamde buikspijlen die er voor zorgen dat het hekwerk de kenmerkende uitstraling heeft. Het hekwerk is voorzien van smeedijzeren krullen en op de gevel gemonteerd.

5. Maatwerk frans balkonhek

Dit prachtige franse balkonhek maakten we volledig naar het ontwerp van onze klant. Het hekwerk is volledig afgestemd op een hekwerk dat reeds op de vide in de woning gemonteerd was. Omdat we alle hekwerken in onze werkplaats produceren, behoren maatwerk oplossingen tot de mogelijkheid. Neem hiervoor gerust contact met ons op.

Zo maken we een Frans balkonhekwerk

In bovenstaande video zie je hoe Ruud een stalen Frans balkonhek maakt.

Vragen of advies?

Ben jij op zoek naar een mooi Frans balkonhek? Neem dan gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. We helpen je graag verder!