q-railing easy glass view

Q-Railing Easy Glass View

Ben jij op zoek naar een Frans balkonhekwerk met maximaal behoud van uitzicht? Dan is de Easy Glass View balustrade van Q-Railing precies wat je zoekt. Je vind het franse balkon in onze webshop onder de naam glazen Frans balkonhekwerk G09.

Wat is de Easy glass view voor balustrade?

De Easy Glass View is een zo goed als onzichtbare balustrade. Dit type balustrade is in de laatste jaren erg gegroeid in populariteit. Met de Easy Glass View balustrade behoud je de ideale lichtinval en zorgt het voor een ongehinderde blik naar buiten.  

Behoud van uitzicht

Zoals hierboven vermeld zorgt de Easy Glass View voor een haast onzichtbaar Frans balkon. Met als gevolg dat je zicht niet meer belemmerd wordt, maar je een ongehinderde blik naar buiten krijgt.

3 in 1 oplossing

Met de 3 in 1 oplossing wordt er verwezen naar het multifunctionele ontwerp van het glazen Franse balkonhek. Je kunt het profiel namelijk op drie verschillende manieren monteren. Zo kan het gemonteerd worden aan de gevel, op het kozijn of in de dag. Het ontwerp is zo ontworpen zodat eender wie het kan installeren. Je kunt de glasvullingen gemakkelijk en vlug op hun plaats klikken. 

Easy Glass View op maat bestellen

Heb je graag een balustrade dat voor meer lichtinval en voor een beter zicht zorgt? Dan is het hekwerk zeker iets voor jou. De Easy Glass View kun je op maat bestellen. Met enkele klikken heb jij zo jouw Easy Glass View in huis en kun je het installeren met het eenvoudige kliksysteem.