striphekwerk op balkon

Striphekwerk op balkon

Dit striphekwerk hebben we rond een balkon gemonteerd. Een dergelijk hekwerk is ideaal om op een balkon te monteren. Het is een stijlvol hekwerk gemaakt van staal. Hierdoor is het stevig en stabiel en ideaal om als balustrade te gebruiken.

Voordelen striphekwerk

Een striphekwerk op een balkon heeft een aantal belangrijke voordelen. Hieronder zal ik ze stap voor stap laten zien.

1. Stijlvolle uitstraling

Een striphekwerk heeft een stijlvolle uitstraling. Hierdoor is het een verrijking van je woning. Doordat we het hekwerk kunnen poedercoaten in iedere gewenste RAL kleur, kun je het hekwerk ook qua kleur op je woning afstemmen.

2. Maatwerk mogelijk

We maken de striphekken op maat in onze werkplaats in Nederland. Hierdoor kun je het hekwerk volledig naar jouw wensen laten aanpassen. Denk hierbij aan het voorzien van waslijnpalen, speciale bevestigingsbeugels en uitsparingen.

3. Sterk en stabiel

Een stalen hekwerk is ontzettend sterk en hierdoor uitermate geschikt om te gebruiken als balustrade. Doordat de spijlen niet verder uit elkaar staan dan 10 cm, voldoet het hekwerk aan het bouwbesluit.

Hoe wordt een striphekwerk gemaakt?

In bovenstaande video laat Anne je zien hoe hij een striphekwerk op maat maakt.

Striphekwerk op balkon bestellen

Je kunt een striphekwerk eenvoudig online bestellen in onze webshop. We hebben diverse soorten hekwerken die geschikt zijn voor plaatsing op een balkon. Neem gerust eens een kijkje in onze webshop en laat je verrassen door het aanbod.