tegeldragers

Tegeldragers Bestellen

tegeldragers

Bent u op zoek naar tegeldragers? Dan bent u in onze hekwerk webshop op het juiste adres. We hebben diverse soorten tegeldragers in ons assortiment en bieden daarnaast ook bijpassende terrastegels aan. We bieden dakbestrating aan bij de verkoop van onze balkonhekwerken, maar u kunt het ook los bestellen.

Tegeldragers

tegeldragersTegeldragers worden gebruikt om te voorkomen dat terrastegels de dakbedekking beschadigen. Wanneer deze namelijk los op de dakbedekking gelegd worden. Zal het beschadingen door het lopen op de tegels. Tegeldragers voorkomen dat de dakbedekking beschadigd door de scherpe randen aan de betontegels. De dragers zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Hierbij kunt u denken aan de bekende rubbergranulaat dragers, welke worden gebruikt bij bitumineuze ondergronden. Maar ook aan in hoogte verstelbare tegeldragers.

Tegeldragers van Hekwerkwebshop.nl

Wanneer we balkonhekwerken verkopen voor een dakterras, bieden we daarnaast regelmatig dakbestrating aan. Hier horen natuurlijk tegeldragers bij. We werken samen met de beste fabrikanten en kunnen de dragers binnen enkele dagen leveren. Speciaal voor dakdekkers en bouwbedrijven bieden we ook alle losse onderdelen aan. Deze worden per pak geleverd en zijn bijna altijd uit voorraad leverbaar. Een minder bekende drager is de plakzegel. Deze drager versmeld zich bij warm weer met de ondergrond. Hierdoor liggen de betonnen tegels stabieler op het dak. Neem voor alle tegeldragers gerust eens een kijkje in onze hekwerk webshop.

Tegeldragers online bestellen

Bent u tegeldragers online bestellen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. De dragers en onderdelen in onze hekwerk webshop kunt u online bestellen. U kiest de gewenste soorte, hoogte en uitvoering, waarna u de dragers kunt bestellen. Naast tegeldragers en terrastegels vind u in onze webshop ook sierhekwerken, balkonhekwerk en afrastering. We streven ernaar een zo compleet mogelijk assortiment aan te bieden en breiden deze dan ook bijna dagelijks uit. Bent u op zoek naar een maatwerk oplossing, neem dan gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Balkonhekwerk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *