tegeldragers rubbergranulaat

Tegeldragers Rubbergranulaat

Tegeldragers Rubbergranulaat

Bent u op zoek naar tegeldragers van rubbergranulaat? Ik denk dat de rubberen tegeldragers de meest gebruikten zijn. Ze zijn niet duur in aanschaf en makkelijk te gebruiken. Ook in onze hekwerk webshop vind u diverse soorten tegeldragers, waaronder een aantal van rubbergranulaat. Rubberen dragers worden gebruikt op bitumineuze ondergronden en voorkomen dat de betonnen tegels de dakbedekking beschadigen, wanneer hier overheen gelopen wordt.

Tegeldragers van Rubbergranulaat

tegeldragers rubbergranulaatZoals ik al aangaf worden de dragers van rubbergranulaat gebruikt op bitumineuze ondergrond. Wanneer u rubberen dragers wilt gebruiken op kunstof ondergrond, dan dient u tegeldragers met een aluminium onderlaag te gebruiken. Dit omdat het rubber de weekmakers uit het kunstof ontrekken, waardoor er lekkage kan ontstaan. Een ander oplossing is de in hoogte verstelbare tegeldrager. We verkopen uitsluitend tegeldragers van hoge kwaliteit. We vinden het namelijk belangrijk dat u een drager van ons ontvangt die jaren meegaat. De dragers kunnen we leveren in combinatie met bijpassende terrastegels. Zowel de tegels als de dragers worden per pak geleverd en kunnen door heel Nederland bezorgd worden.

Tegeldragers van Rubbergranulaat bestellen

Wilt u rubberen tegeldragers online bestellen? In onze hekwerk webshop kunt u de dragers makkelijk bestellen. U keist de gewenste aantallen en besteld de tegels. Wij zullen het na bestellen binnen enkele dagen op locatie komen leveren. Zo kunt u vrijwel direct aan de slag met het bestraten van uw balkon of dakterras.

Tegeldagers van Hekwerkwebshop.nl

Omdat wij een hekwerk webshop zijn, kunt u bij uw dakbestrating ook een balkonhekwerk bestellen. We hebben diverse soorten balkonhekwerken in ons assortiment en ze worden stuk voor stuk op maat gemaakt. Hierdoor zijn maatwerk oplossingen ook mogelijk. Mocht u op zoek zijn naar een specifiek soort balkonhekwerk of ander soortig hekwerk, neem dan gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij helpen u graag verder als het op hekwerken aan komt.

hekwerk webshop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *