verandaschermen

Verandaschermen

Ben jij op zoek naar verandaschermen? Begrijpelijk! Ze zijn ideaal om te gebruiken bij kouder weer. Je kunt met een scherm nog heerlijk genieten van je veranda en toch uit de wind zitten.

Wat zijn verandaschermen?

Een verandascherm is een zeildoek die wordt gebruikt als tijdelijke wand van een veranda. De verandazeilen kunnen worden verwijderd in de zomer en worden vooral in de herfst en vroege voorjaar gebruikt. Hierdoor kun je langer gebruik maken van je veranda. De zeilen dienen als windscherm en houden tevens de regen tegen. Ze kunnen worden uitgevoerd met ramen en deuren. Hierdoor kun je de veranda eenvoudig betreden en heb je maximaal behoud van uitzicht, terwijl je toch heerlijk beschut kunt zitten.

Meer lezen:

Voordelen verandascherm

De belangrijkste voordelen van verandaschermen zijn dat je de periode kun verlengen waarin je in jouw veranda kunt zitten. Je kunt de ruimte afschermen van weersinvloeden zoals wind en regen. Wanneer je tevens gebruikt maakt van een terrasverwarming, kun je ook bij kouder weer genieten van je overkapping.

Verandaschermen op maat laten maken

Verandaschermen overkapping

In onze webshop hebben we diverse verandazeilen. We maken ze na bestellen voor je op maat, zodoende weet je zeker dat het zeildoek gaat passen. We maken van ieder verandazeil een werktekening. Deze tekening krijg je van ons per mail ter controle. Na akkoord, zullen we het verandascherm voor je maken in onze zeilmakerij.

Video: hoe wordt een zeil gesneden

In bovenstaande video kun je zien hoe we onze verandaschermen CNC snijden. Het leek ons leuk dit te laten zien. De machine snijd de gaten voor de tourniquets, het gat voor het raam en dergelijke.

Verandaschermen bestellen

Je kunt een verandazeil eenvoudig online bestellen in onze webshop. Je ontvangt de verandazeilen met alle benodigde onderdelen voor de montage ervan. Dit is relatief eenvoudig. Mocht je dit liever aan een ervaren monteur overlaten? Dan kan dat ook! Onze ervaren monteurs komen dan bij jouw op locatie langs om het verandascherm te plaatsten.

Neem gerust eens een kijkje en laat je verrassen door het aanbod verandaschermen. Ben je op zoek naar een specifieke oplossing? Neem dan gerust eens contact met ons op of kom langs in de showroom. We helpen je graag verder bij je zoektocht naar een perfect verandazeil.

Meer lezen: