Wettelijke Hoogte Balkonhek

wettelijke hoogte balkonhekken

Benieuwd naar de wettelijke hoogte van een balkonhek? De wettelijke hoogte van een balkonhek staat in het bouwbesluit van de gemeente waarin u het balkonhek wilt laten plaatsen. Vaak kunt u deze op de website van de gemeente terug vinden. Mocht dit niet het geval zijn, dan kunt u het beste even contact opnemen met uw gemeente.

Wettelijke Hoogte Balkonhek

wettelijke hoogte balkonhekOver het algemeen varieert de hoogte van een balkonhekwerk tussen 90 en 120 cm. De balkonhekwerken in onze Hekwerk Webshop zijn standaard 90 cm hoog, maar kunnen in iedere gewenste hoogte gemaakt worden. We leveren uitsluitend hekwerken op maat, waardoor maatwerk oplossingen tot de mogelijkheden behoren.

Bent u op zoek naar een balkonhekwerk, dan raad ik u aan eens in onze Hekwerk Webshop te kijken. We hebben diverse modellen in ons assortiment en kunnen eventueel het balkonhek naar wens aanpassen.

Balkonhekken online bestellen

In onze Hekwerk Webshop is het mogelijk om uw balkonhek helemaal naar wens samen te stellen om deze vervolgens online te bestellen. U kiest de hoogte, lengte en gewenste vormgeving, waarna u deze kunt bestellen. Na bestellen vervaardigen wij het hekwerk voor u op maat en komen het op locatie leveren of monteren.

Mocht u moeite hebben met het inmeten van uw balkon, dan kunt u een van onze monteurs langs laten komen om het hekwerk in te meten. Tevens zal de monteur u van passend advies voorzien, zodat u een hekwerk krijgt die past bij de situatie.

Balkonhek van Hekwerkwebshop.nl

We hebben kwaliteit hoog in het vaandel en streven ernaar goede balkonhekken te leveren die veilig, stevig en stabiel zijn. Zo maken we gebruik van dikke spijlen Ø 16 mm en is de spijlafstand standaard 10 cm hoh. Neem voor alle hekwerken gerust eens een kijkje in onze hekwerk webshop.

Mocht u op zoek zijn naar een specifiek soort balkonhekwerk, maar deze nergens kunnen vinden. Neem dan gerust eens contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. We helpen u graag verder.

Balkonhekwerk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *