afmetingen balkonhek

Afmetingen Balkonhek

Afmetingen balkonhek! Bent u op zoek naar de afmetingen van een balkonhek? Een balkonhekwerk kan diverse afmetingen hebben. Vaak is het wel zo dat de minimale hoogte door de gemeente wordt vastgesteld. Deze hoogte zit vaak tussen 90 en 120 cm en kan over het algemeen worden terug gevonden in het bouwbesluit van de gemeente. Het is raadzaam om, voordat u een balkonhekwerk laat maken, te controleren wat de minimale toegestane hoogte is. Dit om problemen te voorkomen.

Afmetingen Balkonhek

afmetingen balkonhek

Wanneer u weet wat de hoogte van uw balkonhekwerk gaat worden, kunt u bepalen wat u precies nodig denkt te zijn. Wat zijn de afmetingen van het balkon of dakterras en de afzonderlijke zijden. Op basis van deze gegevens kun u in onze Hekwerk Webshop een balkonhek samenstellen en deze eventueel online bestellen.

Mocht u niet weten wat de afmetingen van u balkonhek dienen te zijn en geen of weinig technische kennis hebben, dan is het raadzaam om een van onze monteurs langs te laten komen. Hij zal uw balkon of dakterras in meten.

De monteur zal teven een passend advies geven over wat de afmetingen van het balkonhek precies dienen te zijn. En bedenkt oplossingen voor eventuele problemen die zich voordoen op locatie.

Balkonhek afschermen

stalen balkonhek afschermen

Wist je dat je een stalen balkonhek eenvoudig kunt afschermen met een balkondoek? Dit doe je bijvoorbeeld om meer privacy op je balkon te creƫren of omdat je meer uit de wind wilt zitten. Je kunt een balkonhek afschermen eenvoudig zelf doen.

Een Balkonhek Online Bestellen

Gangbaar is het nog niet, maar mogelijk al wel. Als een van de weinige (lees enige) hekwerk leveranciers is het in onze Hekwerk Webshop mogelijk om uw balkonhek op maat online te bestellen. U kunt de gewenste afmetingen invullen en het hekwerk naar wens samenstellen. U kiest bijvoorbeeld de hoogte, kleur en afwerking, waarna u het online besteld.

Wij zullen het hekwerk vervolgens op maat voor u maken en het op locatie komen leveren of monteren. Eventueel is het ook mogelijk om een vrijblijvende offerte op te vragen en het hekwerk in te laten meten door onze monteur. Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Balkonhekwerk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *