wettelijke hoogte balkonhek

Wettelijke Hoogte Balkonhek

Benieuwd naar de wettelijke hoogte van een balkonhek? De wettelijke hoogte van een balkonhek staat in het bouwbesluit van de gemeente waarin je het balkonhek wilt laten plaatsen. Vaak kun je deze op de website van de gemeente terug vinden. Mocht dit niet het geval zijn, dan kun je het beste even contact opnemen met je gemeente.

Wettelijke Hoogte Balkonhek

Over het algemeen varieert de hoogte van een balkonhekwerk tussen 100 en 120 cm. De balkonhekwerken in onze Hekwerk Webshop zijn standaard 100 cm hoog, maar kunnen in iedere gewenste hoogte gemaakt worden. We leveren uitsluitend hekwerken op maat, waardoor maatwerk oplossingen tot de mogelijkheden behoren.

Ben je op zoek naar een balkonhekwerk, dan raad ik je aan eens in onze Hekwerk Webshop te kijken. We hebben diverse modellen in ons assortiment en kunnen eventueel de hoogte balkonhek naar je wensen aanpassen. Natuurlijk binnen de wettelijke eisen.

Balkonhekken online bestellen

In onze Hekwerk Webshop is het mogelijk om uw balkonhek helemaal naar wens samen te stellen om deze vervolgens online te bestellen. Balkonhekken online bestellen is niet moeilijk. Je kiest de hoogte, lengte en gewenste vormgeving, waarna je deze kunt bestellen. Na bestellen vervaardigen wij het hekwerk voor je op maat en komen het op locatie leveren of monteren.

Mocht je moeite hebben met het inmeten van je balkon, dan kunt je een van onze monteurs langs laten komen om het hekwerk in te meten. Tevens zal de monteur je van passend advies voorzien, zodat je een hekwerk krijgt die past bij de situatie. Meer lezen over de hoogte balkonhek?

Balkonhek van Hekwerkwebshop.nl

We hebben kwaliteit hoog in het vaandel en streven ernaar goede balkonhekken te leveren die veilig, stevig en stabiel zijn. Zo maken we gebruik van dikke spijlen Ø 16 mm en is de spijlafstand standaard 10 cm HOH. Neem voor alle hekwerken gerust eens een kijkje in onze hekwerk webshop.

Mocht u op zoek zijn naar een specifiek soort balkonhekwerk, maar deze nergens kunnen vinden. Neem dan gerust eens contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. We helpen je graag verder.

Balkonhekwerk