12 Dorpenloop 2022

Een dag om nooit te vergeten: de 12 Dorpenloop 2022

In 2022 namen wij, het team van Hekwerkwebshop.nl, deel aan de 12 Dorpenloop. Dit is een hardloopevenement in de Noordoostpolder waarbij je als team van 12 personen 12 dorpen aandoet. Elk teamlid loopt een eigen route.

De start van de 12 Dorpenloop 2022

Om 8 uur ’s ochtends verzamelden we ons bij de startlijn, waar we elkaar aanmoedigden en onze zenuwen probeerden te kalmeren. Toen het startschot klonk, rende de eerste loper weg, klaar om de uitdaging aan te gaan. In ieder dorp start een ander teamgenoot en zo renden we van dorp naar dorp.

Hardlopen in de polder

De polder is een mooie omgeving om in te rennen en we kregen onderweg veel steun van de toeschouwers. Het was geweldig om de energie van de menigte te voelen terwijl we ons een weg baanden van dorp naar dorp. Elk dorp had zijn eigen charme en het was leuk om te zien hoe elk teamlid zijn of haar eigen uitdagingen overwon.

Na afloop van de 12 Dorpenloop konden we onze prestaties vieren op de zaak. Er was muziek, eten en drinken en we konden terugkijken op een geweldige dag. Het was echt een fantastische ervaring en we waren allemaal blij dat we eraan deel hadden genomen.

Aftermovie: 12 dorpenloop 2022

Maar dat was nog niet alles! We hebben ook een aftermovie gemaakt van de 12 Dorpenloop. Het was geweldig om te zien hoe we als team hebben gepresteerd en om terug te kijken op de hoogtepunten van de dag. We hebben de aftermovie gedeeld op onze sociale media-kanalen.

Ik raad het iedereen aan die van een uitdaging houdt en een geweldige dag wil hebben met vrienden en collega’s. Het is een fantastische manier om jezelf uit te dagen, je grenzen te verleggen en nieuwe ervaringen op te doen.

Kortom, de 12 Dorpenloop was een dag om nooit te vergeten en we zijn trots dat we hebben deelgenomen. We hebben niet alleen als individu, maar ook als team veel geleerd en we kijken uit naar onze volgende uitdaging.