Hekwerk op dakterras in Amsterdam

Hekwerk op dakterras in Amsterdam

We hebben laatst een supercool project afgerond in Amsterdam. We hebben namelijk een stalen striphekwerk geleverd en geplaatst op een dakterras.

Balustrade op maat gemaakt

Het was een behoorlijke klus, maar we hebben het met liefde gedaan. Het was namelijk erg belangrijk dat het hekwerk goed op maat gemaakt werd. Anders zou het er niet alleen niet mooi uitzien, maar ook nog eens niet veilig zijn.

Lees ook: Stalen balustrade met glas

Productie proces hekwerk voor dakterras

Nadat we de afmetingen hadden bepaald, zijn we aan de slag gegaan met het maken van een werktekening. Vervolgens hebben we het striphekwerk op maat gemaakt in de werkplaats. Daarna is het hekwerk thermisch verzinkt. Dat is een proces waarbij we het staal verhitten en vervolgens in een bad met gesmolten zink dompelen. Hierdoor ontstaat er een laagje zink op het staal, wat roestvorming voorkomt.

Daarna hebben we het hekwerk gecoat in de kleur zwart. Dit geeft het geheel niet alleen een mooi uiterlijk, maar zorgt er ook voor dat het hekwerk nog beter beschermd is tegen weersinvloeden.

Plaatsing op locatie

Hekwerk op dakterras in Amsterdam

Toen het hekwerk klaar was, hebben we het op het dakterras geplaatst. Dit was nog best een uitdaging, omdat we natuurlijk wel wilden dat het hekwerk stevig stond. Gelukkig hebben we hier genoeg ervaring mee, dus hebben we het snel en vakkundig geplaatst.

Lees ook: metalen balustrades

Eindresultaat

Het resultaat mag er wezen, al zeggen we het zelf. Het hekwerk past perfect bij de stijl van het dakterras en geeft ook nog eens extra veiligheid. Want laten we eerlijk zijn, een dakterras zonder hekwerk is toch best gevaarlijk?

Als jij nou ook op zoek bent naar een mooi en veilige balustrade voor jouw dakterras, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Lees ook: Balustrade laten maken