Glazen balustrade vide Soerendonk

Glazen balustrade langs vide in Soerendonk

In dit artikel wil ik je wat vertellen over een cool project waar we onlangs aan hebben gewerkt. We hebben namelijk voor een klant in Soerendonk een glazen balustrade gemaakt en langs een vide gemonteerd. Het was echt een mooie toevoeging aan de ruimte!

Wat is een vide?

Een vide is een open ruimte in een gebouw die tussen twee verdiepingen in ligt. Het wordt vaak gebruikt om een ruimtelijk gevoel te creëren en om meer natuurlijk licht de ruimte binnen te laten komen. Vaak is een vide omgeven door balustrades, en het is een populaire architectonische functie in moderne huizen en gebouwen.

Glazen balustrade langs vide

Glazen balustrade vide Soerendonk

Wat deze balustrade extra speciaal maakte, was dat we aan de onderkant van de glazen balustrade een zetwerk hebben toegevoegd. Dit diende niet alleen als randafwerking van de vloer, maar gaf de balustrade ook een unieke uitstraling. Het zetwerk zorgde voor een strakke en moderne afwerking, en het geheel zag er gewoonweg geweldig uit.

Misschien vind je dit ook leuk: Glazen balustrade in Kamperveen

Het ontwerp van de balustrade voor de vide

Voorafgaand aan het project hebben we uitgebreid overlegd met de klant om ervoor te zorgen dat we precies wisten wat ze wilden. We hebben vervolgens een ontwerp gemaakt dat perfect aansloot bij hun wensen. Het was belangrijk voor ons dat de balustrade niet alleen functioneel was, maar ook esthetisch aantrekkelijk.

Nadat we het ontwerp hadden voltooid, zijn we begonnen met het bouwen van de balustrade. We hebben het transparante glas op maat gemaakt en de stalen palen thermisch verzinkt en gecoat in een mooie kleur. Vervolgens hebben we het glas stevig tussen de palen geplaatst en het zetwerk aan de onderkant bevestigd.

Plaatsen glazen balustrade in Soerendonk

Toen de balustrade klaar was, hebben we deze bij de klant in Soerendonk geïnstalleerd. Het installatieproces verliep soepel en zonder problemen. We hebben ervoor gezorgd dat alles stevig vastzat en dat de balustrade veilig was om te gebruiken.

Lees ook: glazen balustrade in Vleuten

Eindresultaat

Glazen balustrade vide Soerendonk

De klant was erg blij met het eindresultaat. Ze waren blij dat we aan hun verzoek hadden voldaan en een balustrade hadden gemaakt die niet alleen functioneel was, maar ook een prachtige aanvulling op de ruimte was.

Glazen balustrade van Hekwerkwebshop.nl

Als je op zoek bent naar een soortgelijke balustrade, weet dan dat we hier bij ons bedrijf veel ervaring hebben met het ontwerpen en bouwen van balustrades. We kunnen je helpen om een ontwerp te maken dat past bij jouw specifieke behoeften en dat er fantastisch uitziet.

Dank je wel voor het lezen van mijn verhaal over dit project. Het was echt een geweldige ervaring om te werken aan deze mooie glazen balustrade voor onze klant in Soerendonk!

Lees ook: glazen balustrade doe het zelf