balkonhek afschermen

Hoe kan ik een Balkonhek Afschermen?

Wil je een balkonhek afschermen? Een veelgebruikte methode om een balkonhek af te schermen is door gebruik te maken van een balkondoek. In onze Hekwerk Webshop vind je diverse soorten balkondoeken, die je op maat kunt bestellen. Denk hierbij aan effen zeildoeken, maar ook aan afschermdoeken met foto print. Neem gerust eens een kijkje en laat je verrassen door het aanbod.

Balkonhek Afschermen met een Balkondoek

Een balkonhek afschermen kan prima met een balkondoek. We hebben verschillende soorten balkondoeken in ons assortiment. Denk hierbij aan hoogwaardige afschermzeilen die zeker 10 jaar meegaan, maar ook aan balkondoeken met fotoprint. Veel mensen willen hun balkonhekken afschermen om meer privacy op hun balkon te creƫren.

De balkondoeken in onze webshop kun je op maat bestellen en worden binnen enkele werkdagen door heel Nederland en Belgiƫ geleverd. Ontdek al onze balkondoeken!

Een Balkondoek online Bestellen

balkonhek afschermen

De balkondoeken in onze Hekwerk Webshop kun je, zoals ik al aangaf, op maat bestellen. Je kiest de door jou gewenste afmetingen en kleur of foto. Waarna je de bestelling afrond. Wij zullen het balkondoek voor je op maat maken en kunnen deze inclusief bevestigingsmateriaal leveren. De doeken zijn voorzien van ringen, zodat je jouw balkonhek direct kunt afschermen.

Balkondoek aan je balkonhek bevestigen

Wil je meer lezen over onze balkondoeken? Wellicht vind je de volgende blogs ook interessant:

Balkon afschermen met privacyscherm

privacyscherm voor balkon

Een andere manier op meer privacy op je balkon te krijgen, is door middel van een privacyscherm. Dit is een stalen frame waar mat glas in is geplaatst. Hierdoor kan er niet op je balkon gekeken worden door pottenkijkers en zit je heerlijk uit de wind.

We maken de schermen op maat in onze werkplaats in Nederland, hierdoor kunnen we ze precies passend in jouw situatie maken. We kunnen het scherm bij jouw op locatie komen monteren, zodat jij daar geen werk van hebt. Neem gerust een kijkje in onze webshop en ontdek de mogelijkheden.

Meer lezen over privacyschermen? Ontdek hieronder onze blogs over het afschermen van een dakterras of balkonhek:

Balkonhek afschermen met doeken van Hekwerkwebshop.nl

In onze Hekwerk Webshop vind je naast balkondoeken om jouw balkonhek af te schermen ook balkonhekwerken en sierhekwerken. We streven ernaar een totaal leverancier van hekwerken en toebehoren online te zijn en werken er dan ook dagelijks aan ons aanbod te optimaliseren. Naast afscherming voor jouw balkonhek kun je bijvoorbeeld ook terrastegels en tegeldragers voor je balkon of dakterras bestellen.

Je hebt nu wat inzicht gekregen in hoe je jouw balkonhek kunt afschermen. Neem voor alle producten gerust eens een kijkje in onze hekwerk webshop. Mocht je niet vinden wat je zoekt, neem dan gerust eens contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Balkonhekwerk