balkonbar

Balkonbar: haal meer uit je balkon

Als je thuis beschikt over een balkon is dat erg fijn. Je kunt gedurende de warme dagen heerlijk buiten zitten op een stoel en genieten van de zon. Even weg uit het warme huis is natuurlijk altijd fijn. De meeste mensen hebben een stoel met een tafeltje op het balkon staan. Dat neemt echter veel ruimte in beslag en het is ook nog eens erg standaard. Wat is het betere alternatief? Een balkonbar! Deze kan je simpelweg ophangen aan de balkonreling en je kunt er van alles opzetten. Wil je graag meer weten? Lees dan dit artikel.

Wat is een balkonbar?

Een balkonbar is simpelweg een soort tafeltje dat je kunt ophangen. Dit betreft een Nederlands product dat is gemaakt van duurzaam hout. Het neemt minder ruimte in beslag dan een tafeltje, het is duurzamer dan de meeste tafeltjes én het staat ook nog eens veel mooier. Je hebt bij onze website keuze uit talloze verschillende varianten en je kunt dit ook nog eens op maat laten maken.

Waarom een balkonbar?

Een balkonbar is veel leuker en duurzamer dan een standaard tafeltje. Het neemt ook nog eens minder ruimte in beslag. Echter kan het wel dezelfde functie hebben als een tafeltje. Je kunt het gebruiken als tafeltje voor eten en drinken, maar je kunt er bijvoorbeeld ook je laptop opzetten. Indien je twee mooie barkrukken hebt kan je dus werken én genieten van het uitzicht. Ook kan je een van deze prachtige balkonbars gebruiken als tafeltje voor je planten of voor andere decoratieve artikelen voor op je balkon.

Balkonbar op maat laten maken

Ben jij overtuigd en wil je graag eentje bestellen? Je kunt je balkonbar op maat laten maken. Zodra wij jouw bestelling ontvangen hebben zullen wij direct aan de slag gaan. Uiteraard wordt jouw bestelling vervolgens bij jou thuisbezorgd. Dit wordt geleverd in een pakket met een setje planken, een beugelset en bevestigingsmateriaal. Je ontvangt ook een handleiding. Het installeren is erg eenvoudig.

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen over een van onze producten? Neem dan gerust contact met ons op en we helpen je graag verder. Onze klantenservice staat voor je klaar.