Zwarte Trapleuningen

zwarte trapleuningen

Ben je op zoek naar zwarte trapleuningen voor langs je trap? We hebben verschillende soorten leuningwerk in ons assortiment die langs een trap gebruikt kan worden. Denk hierbij aan trapleuningen met een ronde- of rechthoekige handregels. We maken de trapleuningen op maat in onze werkplaats in Nederland. Hierdoor is het mogelijk om de leuningen op jouw situatie af te stemmen.

Leuningwerk op maat bestellen

We kunnen de zwarte trapleuningen in verschillende uitvoeringen leveren. Denk hierbij aan ronde- en rechthoekige trapleuningen. De leuningen maken we op maat in onze werkplaats. Hierdoor kunnen we deze volledig op je situatie afstemmen.

De trapleuningen worden voorzien van leuningdragers. Hierdoor is deze eenvoudig aan je wand of muur te bevestigen. De leuningen zijn eenvoudig zelf te monteren, eventueel is het ook mogelijk om dit aan een van onze ervaren monteurs over te laten. Zij komen dan bij je op locatie langs om het leuningwerk te monteren.

Neem gerust eens een kijkje in onze webshop. We hebben diverse soorten trapleuningen in ons assortiment.

Zwarte trapleuningen bestellen

In onze webshop vind je diverse soorten trapleuningen. Denk hierbij aan RVS trapleuningen, stalen trapleuningen en zwarte trapleuningen. Ons leuningwerk kan eenvoudig via onze webshop worden aangevraagd. Kies allereerst het gewenste type leuning om vervolgens de gewenste afwerking en de lengte van de trapleuningen op te geven.

We kunnen de trapleuningen blank en gepoedercoat in een RAL kleur naar keuze leveren. Bijna alle RAL kleuren behoren tot de mogelijkheden, waardoor je de trapleuning eenvoudig op je situatie kunt afstemmen. Na het doen van je aanvraag, maken we een passende offerte op maat voor je. Als deze akkoord is, ontvang je van ons een werktekening ter controle. Hierop kun je het ontwerp controleren en na je akkoord zullen we de leuning produceren.

We leveren onze trapleuningen in heel Nederland en Belgiƫ.