Balkonbar op maat

balkonbar op maat

Ben je op zoek naar een balkonbar op maat? In onze webshop vind je een balkonbar die we op maat kunnen maken. Met een balkonbar kun je maximaal genieten van je balkon of dakterras. De bar is met speciale beugels aan je balkonhek of balustrade te monteren, waardoor je geen losse tafel op je balkon nodig bent.

Wat is een balkonbar?

Een balkonbar is een houten bar of tafelblad dat je eenvoudig op je balkonhek of balustrade kunt bevestigen. We hebben hiervoor speciale beugels ontwikkeld. De bar is eenvoudig te bevestigen en je kunt na ontvangst van je balkonbar binnen een half uur genieten van de bar.

Balkonbar op maat bestellen

Wil jij een balkonbar bestellen? Dat is mogelijk! We kunnen de balkonbar in lengtes van 90 cm uit voorraad leveren, maar het is ook mogelijk om de bar op maat te laten maken. Vraag hiervoor gerust een vrijblijvende offerte aan. Geef in de aanvraag de gewenste lengte van de bar en het aantal hoeken door. Het is tevens handig om de maatvoering van de handregel van je balkonhek of balustrade op te geven, met bijvoorbeeld een foto van de situatie.

We streven ernaar je op korte termijn een offerte voor de balkonbar te sturen. Na akkoord maken we de bar op maat en kunnen we deze in heel Nederland en Belgiƫ leveren.

Waarom een balkonbar op maat

Niet een balkon is hetzelfde, daarom is een balkonbar op maat ideaal. Je kunt de bar bijvoorbeeld net zo lang maken als de hele lengte van je balkonhek. Hierdoor heb je een maximaal werkblad om je balkon en hoef je geen tafel op je balkon te plaatsten. Na montage van de bar rest je niets, dan lekker in de zon te gaan zitten om te genieten van het mooie weer. Het is een mooie manier om een klein balkon gezellig te maken.

Project Groen

Wist je dat je met de aanschaf van een balkonbar op maat investeert in meer bos in Nederland. Wij investeren als bedrijf met ons eigen Project Groen in het behoud van bos in Nederland. Bos is een heerlijke plek om tot rust te komen, te mediteren of te ontspannen. Bezoek gerust eens een van onze bossen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *