balkondoek op maat laten maken

Balkondoek op maat laten maken

Wil jij en balkondoek op maat laten maken? Dat begrijpen we helemaal. De standaard balkondoeken met vaste afmetingen voldoen lang niet altijd. Ze zijn of te lang of te kort. De hoogte is vaak niet goed en de kwaliteit laat vaak te wensen over.

Wat is een balkondoek?

Een balkondoek is een doek of zeil dat aan een balkonhek of balustrade bevestigd word. Een balkondoek wordt veel gebruikt om de wind tegen te houden. Als windscherm dus of om te voorkomen dat pottenkijkers op je balkon of dakterras kunnen kijken. Het toepassen van een zeildoek zorgt dan voor meer privacy.

Voordelen balkondoek op maat

Het belangrijkste voordeel van een balkondoek op maat is dat het doek precies in jouw situatie zal passen. Heb jij een uitsparing in het zeildoek nodig of een bijzondere hoogte. Het kan allemaal. We maken voor productie altijd een tekening van het doek. Deze zullen we je ook per mail sturen, zodat je de maatvoering en het ontwerp kunt controleren.

Inspiratie balkondoeken

Hieronder vind je een aantal foto’s van balkondoeken die we op maat gemaakt hebben. We maken de doeken uit hoogwaardig PVC zeil en we kunnen deze tevens in verschillende kleuren leveren. Zo kun je het doek volledig op jouw situatie afstemmen.

balkondoek op maat
balkondoek op maat

Balkondoek op maat laten maken

Ben jij overtuigd en wil je een balkondoek op maat laten maken? Neem dan gerust eens een kijkje in onze webshop en ontdek de mogelijkheden voor jouw balkon. Je kunt het doek eenvoudig online bestellen. Dit gaat als volgt. Je kiest de door jouw gewenste kleur en geeft vervolgens de afmetingen op. Onze website berekend direct je prijs, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Daarna kun je het doek bestellen. We leveren onze balkondoeken op maat in heel Nederland en België. Neem bij vragen gerust eens contact met ons op.

Meer lezen: