balkondoeken op maat

Balkondoeken op maat

Ben jij op zoek naar balkondoeken op maat? Een balkondoek is een ideale manier om je balkon of dakterras te beschermen tegen wind en pottenkijkers. Je kunt heerlijk uit het zicht zitten en toch genieten van het mooie weer. We maken je nieuwe balkondoek op maat en leveren deze in heel Nederland en Belgiƫ.

Balkondoeken op maat bestellen

Een balkondoek op maat bestellen kan eenvoudig in onze webshop. Hoe dit in zijn werk gaat? Je kunt de maten als de lengte, hoogte en kleur kiezen. De website berekend direct je prijs, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Na het berekenen van de prijs, kun je het balkondoek direct afrekenen en zullen wij deze voor je gaan maken.

Meer lezen:

Tekening voor productie

Voordat we het balkondoek gaan maken, krijg je van ons een tekening per mail ter controle. Hier staan de afmetingen en de posities van de ringen op weergegeven. Als de tekening akkoord is, gaan we het balkondoek van PVC zeil maken.

Productie balkondoeken op maat

Allereerst zullen we het zeil snijden. Dit gaat vol automatisch op een CNC snijmachine. De machine heeft verschillende messen, waarmee het zeil gesneden wordt. In onderstaande video zie de snijmachine in werking.

Na het snijden van het zeil zullen deze gezoomd worden. Dit gebeurd met een zogenaamd lasapparaat. Vervolgens worden de ringen geslagen en is het balkondoek gereed voor verzending.

Balkondoeken plaatsten

Een balkondoek is eenvoudig zelf aan je hekwerk te bevestigen. Je kunt in de webshop opgeven of je ze met of zonder kabelbinders geleverd wilt hebben. Hiermee kun je het zeildoek eenvoudig aan je balkonhek of balustrade bevestigen.

Balkondoeken van Hekwerkwebshop.nl

In onze webshop vind je diverse soorten zeilproducten. Denk hierbij aan balkondoeken, zeildoeken en verandazeilen. We maken de producten op maat in de zeilmakerij en kunnen deze naar jou wensen aanpassen. Ben jij op zoek naar een specifiek soort balkondoek? Neem dan gerust eens contact met ons op, we helpen je graag verder.

Naast balkondoeken vind je in onze webshop ook verandazeil en zeildoeken op maat. We maken alle zeilen op maat, waardoor je ze naar je wensen kunt laten maken.

Meer lezen: