balkonhek in Oosterwolde

Balkonhek in Oosterwolde

Welkom bij dit artikel over ons recente balkonhek project in Oosterwolde. In dit artikel wil ik je graag vertellen over het proces dat we hebben doorlopen om tot het eindresultaat te komen. Van de wensen van de klant tot aan de plaatsing van het balkonhek, ik neem je stap voor stap mee door het hele proces.

Balkonhek op maat

balkonhek in Oosterwolde

Allereerst wil ik beginnen met de wensen van de klant. De klant benaderde ons met de vraag of we een balkonhek op maat konden maken van staal. Het ging om een balkon dat uitkeek op de tuin en de klant wilde graag een hekwerk dat stevig was en ook nog eens mooi uitzag. Het was belangrijk dat het balkonhek perfect aansloot bij de stijl van de woning en de tuin.

Lees ook: Glazen balkonhek bestellen

Tekening van het balkonhek

Na een uitgebreide kennismaking en het bespreken van de wensen van de klant, zijn we aan de slag gegaan met het ontwerpen van het balkonhek. Het ontwerp moest aan een aantal voorwaarden voldoen. Het balkonhek moest stevig zijn en bescherming bieden, maar tegelijkertijd ook een mooi en strak design hebben.

We hebben het ontwerp gemaakt met behulp van een CAD-programma. Hiermee konden we het balkonhek tot in detail uittekenen en zo konden we precies zien hoe het eindresultaat eruit zou komen te zien. Het ontwerp hebben we vervolgens aan de klant voorgelegd en deze was erg enthousiast.

Het ontwerp van het balkonhek was dus goedgekeurd en we konden beginnen met het maken van het hekwerk. We hebben ervoor gekozen om het balkonhek te maken van staal, omdat dit materiaal stevig en duurzaam is. Daarnaast heeft staal een strakke en moderne uitstraling, wat goed paste bij de wensen van de klant.

Lees ook: Balkonhek op maat

Productie stalen balkonhek

We zijn begonnen met het lassen van het balkonhek. Het lassen van het balkonhek was een precies en secuur werkje, omdat we ervoor moesten zorgen dat alle onderdelen perfect op elkaar aansloten. Het lassen is gebeurd door onze professionele lassers, die jarenlange ervaring hebben met het lassen van balkonhekken. Bekijk ook de video hieronder, waarin Ruud laat zien hoe hij een stalen balkonhek op maat maakt.

Afwerking

Toen het balkonhek gelast was, hebben we ervoor gekozen om het hekwerk thermisch te verzinken. Dit houdt in dat we het hekwerk hebben ondergedompeld in een bad van vloeibaar zink. Door het thermisch verzinken wordt het hekwerk beschermd tegen roest en corrosie, waardoor het veel langer meegaat.

Thermisch verzinkt en gepoedercoat

Na het thermisch verzinken hebben we het balkonhek gepoedercoat in de kleur blauw. Het poedercoaten houdt in dat we het balkonhek hebben voorzien van een laagje poederlak. Dit laagje is niet alleen mooi om te zien, maar zorgt er ook voor dat het balkonhek extra beschermd is tegen invloeden van buitenaf.

Plaatsing balkonhek in Oosterwolde

Toen het balkonhek helemaal gereed was, hebben we het naar Oosterwolde gebracht en daar geplaatst. Op locatie hebben onze medewerkers Henk Jan en Albert het balkonhek geplaatst. Het plaatsen van het balkonhek was een precies werkje, omdat het hekwerk perfect op het balkon moest aansluiten. Maar door de jarenlange ervaring van onze medewerkers is het plaatsen van het balkonhek vlot en probleemloos verlopen.

Eindreslutaat

balkonhek in Oosterwolde

Het resultaat van het balkonhek project in Oosterwolde was fantastisch. Het balkonhek zag er niet alleen mooi en strak uit, maar was ook nog eens stevig en duurzaam. De klant was erg tevreden en gaf aan dat het balkonhek perfect aansloot bij de stijl van de woning en de tuin. Daarnaast gaf de klant aan dat het balkonhek een echte eyecatcher was en dat het balkon nu nog meer gebruikt werd dan voorheen.

Balkonhek in Oosterwolde van Hekwerkwebshop.nl

Het maken en plaatsen van een balkonhek is een precies werkje dat veel vakmanschap vereist. Bij ons balkonhek project in Oosterwolde hebben we gebruik gemaakt van de beste materialen en de beste vakmensen. Hierdoor hebben we een balkonhek op maat kunnen maken dat niet alleen mooi en strak is, maar ook stevig en duurzaam.

Als je ook op zoek bent naar een balkonhek op maat, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze ervaren medewerkers gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken en een ontwerp te maken dat perfect aansluit bij jouw wensen. Of het nu gaat om een balkonhek voor een appartementencomplex of voor een particuliere woning, wij staan voor je klaar!

Lees ook: Balkonhek vervangen