Balkonhek vervangen

Heb jij een bestaand balkonhek dat nodig aan vervanging toe is, dan heb je verschillende opties. Zo kun je het balkonhek laten restaureren, maar ook vervangen door een nieuw balkonhek. Balkonhekken zijn er in de meest uiteenlopende uitvoeringen en in dit artikel laten we je zien welke dit zijn.

Balkonhek restaureren

We krijgen regelmatig de vraag of het mogelijk is een balkonhek te restaureren. Dit is natuurlijk mogelijk, we kunnen het hekwerk demonteren. De beschadigingen aan het hekwerk oplappen, deze stralen en weer opnieuw laten verzinken en poedercoaten, om het hekwerk opnieuw te monteren. Nadeel hiervan is wel dat de kosten van uit de klauwen lopen en het vervangen van het balkonhek door een nieuwe in de meeste gevallen voordeliger is.

Soorten balkonhekken

Spijlenhekwerk
Ons balkonhekwerk A03 is ons basis model balkonhekwerk. Het hekwerk bestaat uit een boven- en onderligger met daartussen spijlen.

balkonhek vervangen

Lamellen hekwerk
Een hekwerk met rechthoekige spijlen noemen we een lamellen hekwerk. Het hekwerk wordt ook wel een houtlook hekwerk genoemd. In onze webshop is het hekwerk terug te vinden onder de naam balkonhekwerk S02.

balkonhekwerk vervangen

Hekwerk met cirkels
Sierlijke en stijlvol is ons hekwerk met cirkels aan de bovenkant. Het hekwerk noemen we balkonhek A01 en is in verschillende hoogtes te bestellen. We maken de hekwerk op maat en kunnen ze aanpassen aan iedere situatie.

balkonhek vervangen

Buikspijlhekwerk
Prachtig is ons buikspijlhekwerk BS01. De spijlen hebben worden zo genoemd, omdat ze op buiken lijken. Het hekwerk maken we op maat en kunnen we aanpassen naar jouw situatie.

balkonhek vervangen

Glasbalustrade
Maximaal genieten van je uitzicht, doe je met ons balkonhekwerk G03. Deze glasbalustrade heeft geen balustrades, waardoor niets het uitzicht belemmerd. Daarnaast heeft het hekwerk een wind werende functie.

balkonhek vervangen

Glazen balkonhek G04
Ons balkonhek G04 is een glasbalustrade dat bestaat uit stalen palen met daarboven een handregel. Tussen de palen is glas geklemd, waardoor het een transparant uiterlijk heeft.


Bovenstaande balkonhekken vind je in onze webshop. We hebben diverse soorten balkonhekken en balustrades in ons assortiment. Deze produceren we in de werkplaats in Nederland en kunnen stuk voor stuk op maat gemaakt worden.

Balkonhek laten vervangen

Wil jij je balkonhek laten vervangen? Neem dan gerust eens contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. We kunnen het oude balkonhek in veel gevallen demonteren en vervangen voor een nieuw hekwerk. Onze monteurs komen graag bij je langs om je droom hekwerk te realiseren.

Vragen of advies?

Heb jij een balkonhek en wil je deze laten vervangen? Vraag gerust naar meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte aan. We helpen je graag verder!