balkonhek op maat in Alphen aan de Rijn

Balkonhek op maat in Alphen aan de Rijn

Heb je gehoord van ons recente project in Alphen aan de Rijn? We hebben daar een geweldig balkonhek op maat gemaakt voor een tevreden klant. Het was een spannende opdracht en we zijn erg trots op het eindresultaat!

Uniek balkonhek op maat in Alphen aan de Rijn

De klant benaderde ons met de vraag naar een stalen balkonhek op maat. Ze wilden iets unieks en functioneels dat perfect zou passen bij hun balkon. Na een uitgebreid gesprek over hun wensen en eisen, zijn we aan de slag gegaan.

Hekwerk met geperforeerde platen

Voor dit specifieke project hebben we gekozen voor een balkonhekwerk met geperforeerde platen als vulling. Dit geeft niet alleen een stijlvolle uitstraling, maar zorgt ook voor extra veiligheid en privacy. De geperforeerde platen zorgen ervoor dat het balkon afgeschermd is, terwijl er nog steeds voldoende licht en lucht doorheen kan komen.

Het belangrijkste aspect van dit project was natuurlijk dat het hekwerk perfect op maat moest zijn. Elk balkon is uniek en vereist daarom een oplossing die precies past bij de afmetingen en stijl van het balkon. Ons team van ervaren vakmensen heeft dit tot in de puntjes verzorgd en ervoor gezorgd dat het hekwerk naadloos aansluit op de balkonconstructie.

Lees ook: Hekwerk op dakterras in Amsterdam

Verzinkt en gepoedercoat

Om ervoor te zorgen dat het balkonhek bestand is tegen de elementen en lang meegaat, hebben we het hekwerk verzinkt. Dit proces zorgt ervoor dat het staal beschermd is tegen roest en corrosie. Daarna hebben we het hekwerk gepoedercoat in de kleur blauw, zoals de klant had gevraagd. Dit geeft het hekwerk een prachtige en duurzame afwerking.

Levering balkonhek in Alpen aan de Rijn

balkonhek op maat in Alphen aan de Rijn

Nadat het balkonhek op maat was gemaakt, was het tijd voor de levering. Onze klant was erg enthousiast om het eindresultaat te zien en stond te popelen om het hekwerk te plaatsen. We hebben het hekwerk zorgvuldig verpakt en veilig afgeleverd bij hun huis in Alphen aan de Rijn.

Plaatsing balkonhek in Alphen aan de Rijn

Onze klant heeft het balkonhek uiteindelijk zelf geplaatst. Met behulp van de duidelijke instructies en het meegeleverde bevestigingsmateriaal was het een fluitje van een cent. Binnen korte tijd was hun balkon voorzien van een prachtig en op maat gemaakt hekwerk dat perfect bij hun stijl en behoeften paste.

Lees ook: Balkonhekwerk staal

Eindresultaat

balkonhek op maat in Alphen aan de Rijn

Het was geweldig om te zien hoe blij en tevreden onze klant was met het eindresultaat. Het balkonhek op maat heeft niet alleen een functioneel doel gediend, maar heeft ook een esthetische waarde toegevoegd aan het balkon. Het is een echte eyecatcher geworden!

Dit project in Alphen aan de Rijn is slechts een voorbeeld van wat we kunnen doen als het gaat om balkonhekken op maat. Of je nu een specifieke vorm, maat of ontwerp in gedachten hebt, wij staan klaar om aan jouw wensen te voldoen. Neem gerust een kijkje in onze webshop en vraag naar de mogelijkheden.

Lees ook: Balkonhekwerk onderdelen