balkonhekwerk van staal

Balkonhekwerk Staal

Balkonhekwerk Staal

Balkonhekwerk Staal! Ben jij op zoek naar een balkonhekwerk van staal? Stalen balkonhekwerken zijn er in diverse soorten en maten. Ook wij verkopen in onze hekwerk webshop balkonhekwerken.

Balkonhekwerk Staal

Balkonhekwerk wordt over het algemeen van staal gemaakt. Ook wij vervaardigen de meeste van onze balkonhekwerken uit staal. Al onze stalen hekwerken worden thermisch verzinkt en eventueel gecoat in een RAL kleur naar keuze van de klant.

Vervaardiging stalen balkonhekwerk

balkonhekwerk staalOnze balkonhekwerken worden vervaardigd uit hoogwaardig staal. Onze medewerkers zagen allereerst de onderdelen op maat. Hierbij kun je denken aan de spijlen, horizontale liggers en palen. Ook de sierkrullen, cirkels of ornamenten worden klaar gelegd en de lasser kan beginnen met het in elkaar lassen van het hekwerk.

Door de warmte die vrijkomt bij het lassen, kan het hekwerk kromtrekken. Om dit te voorkomen worden de onderdelen in een mal gelegd en goed vast geklemd.

Na het lassen blijft het hekwerk nog enige tijd in de mal geklemd om af te koelen, waarna het klaar is om verzinkt te worden. Het stalen balkonhekwerk wordt in een paar baden gedaan om uiteindelijk voorzien te worden van een laag zink. Deze zinklaag voorkomt dat het balkonhekwerk gaat roesten en heel lang mee gaat.

Balkonhekwerk Staal Prijzen

Wanneer jij op zoek bent naar een balkonhekwerk, dan wil je natuurlijk weten wat dit je gaat kosten. Nu hebben wij in onze hekwerk webshop ook een ruim aantal balkonhekwerken. Hiervoor hebben we een handige configurator gebouwd, zodat jij zelf kunt berekenen wat jou balkonhekwerk je gaat kosten.

Je kunt naast het berekenen van de prijs, ook de specifieke kenmerken van het hekwerk aangeven. Wil je bijvoorbeeld krullen, cirkels of een extra sierornament. Alles is mogelijk.

Balkonhekwerk van Staal Bestellen

Is jouw interesse gewekt en wil je graag een balkonhekwerk bestellen? Wij hebben het mogelijk gemaakt om in onze hekwerk webshop je eigen balkonhekwerk eenvoudig online te bestellen.

Nadat je de prijs hebt bepaald, kun je ervoor kiezen om het balkonhekwerk te bestellen. Al onze balkonhekwerken worden in Nederland op maat gemaakt en binnen 4 tot 6 weken verzinkt en eventueel gecoat geleverd.

Wil je meer weten over de balkonhekwerken? Dan verwijs ik je graag door naar onze hekwerk webshop. Hier kun je tevens terecht voor sierhekwerken, afrasteringen en poorten.

hekwerk webshop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.