balkonhekwerk staal

Balkonhekwerk Staal

Een balkonhekwerk gemaakt van staal vind je online in onze webshop. We hebben diverse soorten balkonhekwerk staal in ons assortiment en kunnen deze voor je op maat maken. Het voordeel hiervan is dat je het hek precies passend in jouw situatie kunt laten maken. Waar moet je op letten bij de aanschaf van jouw nieuwe balkonhekwerk? Ik zal het je in dit artikel laten zien:

Wat is een balkonhekwerk staal?

Om een balkon is een valwering noodzakelijk. Onze balkonhekken zijn precies wat je nodig bent. Her voorkomt, heel kort door de bocht, dat je van je balkon naar beneden kunt vallen. Ze komen voor rond een balkon, balkon op uitbouw of hekwerk op erker. Je zult begrijpen dat een balkonhek daarom stevig en sterk moet zijn. Daarom maken we onze balkonhekken vooral van staal. Staal is ideaal om te gebruiken voor balkonhekken. Het is tevens makkelijk te bewerken. Hierdoor kunnen we mooie sterke balkonhekken van staal voor je maken.

Soorten balkonhekwerk van staal

Zoals ik al aangaf zijn er diverse soorten balkonhekwerk van staal. Hieronder vind je een aantal van onze stalen spijlen hekken. Deze hekwerken zijn perfect als hekwerk voor balkon.

Balkonhek A01

Balkonhek met cirkels tussen de spijlen.

Balkonhek A02

Strak balkonhek met een dubbele horizontale ligger.

Balkonhek A03

Basis spijlen hekwerk geschikt voor balkon.

Balkonhek A04

Luxe balkonhek voor balkon en dakterras.

Balkonhek A05

Mooi balkonhek waarvan er telkens een spijl verspringt.

Balkonhek A06

Prachtig balkonhek met cirkels.

Balkonhek A07

Balkonhek met ruiten.

Balkonhek F01

Balkonhek met krullen.

Balkonhek F03

Hek met krullen en cirkels.

Striphek S01

Balkonhek met stripspijlen.

Lamellenhek S02

Balkonhek met strip spijlen.

We hebben diverse bevestigingsmethoden voor jouw nieuwe balkonhek. Neem gerust eens een kijkje in onze webshop om de mogelijkheden te ontdekken.

Vervaardiging balkonhekwerk staal

Onze balkonhekwerken maken we uit hoogwaardig staal. Onze medewerkers zagen allereerst de onderdelen op maat. Hierbij kun je denken aan de spijlen, horizontale liggers en palen. Ook de sierkrullen, cirkels of ornamenten leggen we klaar en de lasser kan beginnen met het in elkaar lassen van het hekwerk.

Door de warmte die vrijkomt bij het lassen, kan het hekwerk kromtrekken. Om die reden leggen we de onderdelen in een mal gelegd en goed vast geklemd.

Conservering balkonhekwerk staal

Nadat we jouw nieuwe balkonhek hebben gelast, gaat het naar de verzinkerij. Een nadeel van staal is namelijk dat het snel roest. We vinden het belangrijk dat het balkonhek jaren lang mee gaat. Daarom voorzien we het hekwerk van een zinklaag. Dit proces heet thermisch verzinken. Dankzij de zinklaag zal het hekwerk niet gaan roesten. Eventueel is het mogelijk om het hek daarna te laten poedercoaten in een RAL kleur naar keuze.

In bovenstaande video legt onze productspecialist Berdien uit wat verzinken is.

Balkonhekwerk Staal Prijzen

Wanneer jij op zoek bent naar een balkonhekwerk, dan wil je natuurlijk weten wat dit je gaat kosten. Nu hebben wij in onze hekwerk webshop ook een ruim aantal balkonhekwerken. Je kunt de prijzen eenvoudig aanvragen door middel van een aanvraag formulier.

Balkonhekwerk van Staal Bestellen

Is jouw interesse gewekt en wil je graag een balkonhekwerk bestellen? Wij hebben het mogelijk gemaakt om in onze hekwerk webshop je eigen balkonhekwerk eenvoudig online te bestellen.

Nadat je de prijs hebt bepaald, kun je ervoor kiezen om het balkonhekwerk te bestellen. Al onze balkonhekwerken maken we in Nederland op maat. Wil je meer weten over de balkonhekken van staal of een glazen balkonhek? Dan verwijs ik je graag door naar onze hekwerk webshop. Hier kun je tevens terecht voor sierhekwerken, afrasteringen en poorten.

hekwerk webshop