balkonhekwerk staal

Balkonhekwerk Staal

Een balkonhekwerk gemaakt van staal vind je online in onze webshop. We hebben diverse soorten balkonhekwerk staal in ons assortiment en kunnen deze voor je op maat maken. Het voordeel hiervan is dat je het hek precies passend in jouw situatie kunt laten maken. Waar moet je op letten bij de aanschaf van jouw nieuwe balkonhekwerk? Ik zal het je in dit artikel laten zien:

Wat is een balkonhekwerk staal?

Om een balkon is een valwering noodzakelijk. Onze balkonhekken zijn precies wat je nodig bent. Het voorkomt, heel kort door de bocht, dat je van je balkon naar beneden kunt vallen. Ze komen voor rond een balkon, balkon op uitbouw of hekwerk op erker. Je zult begrijpen dat een balkonhek daarom stevig en sterk moet zijn. Daarom maken we onze balkonhekken vooral van staal. Staal is ideaal om te gebruiken voor balkonhekken. Het is tevens makkelijk te bewerken. Hierdoor kunnen we mooie sterke balkonhekken van staal voor je maken.

Voordelen staal

Er zijn vele voordelen van staal, enkele daarvan zijn:

  1. Sterkte en duurzaamheid: Staal is sterk en kan hoge belastingen aan, waardoor het een populaire keuze is voor constructies zoals balkonhekwerk en infrastructuur.
  2. Recycling: Staal is 100% recyclebaar zonder verlies van kwaliteit.
  3. Veelzijdigheid: Staal is verkrijgbaar in verschillende vormen, maten en samenstellingen en is daarom geschikt voor veel verschillende toepassingen.
  4. Brandveiligheid: Staal is niet brandbaar en vervormt niet snel onder hoge temperaturen, wat betekent dat het een veilige keuze is voor gebouwen en infrastructuur.

Soorten balkonhekwerk van staal

Zoals ik al aangaf zijn er diverse soorten balkonhekwerk van staal. Hieronder vind je een aantal van onze stalen spijlen hekken. Deze hekwerken zijn perfect als hekwerk voor balkon.

Balkonhek A01

Balkonhek met cirkels tussen de spijlen.

Balkonhek A02

Strak balkonhek met een dubbele horizontale ligger.

Balkonhek A03

Basis spijlen hekwerk geschikt voor balkon.

Balkonhek A04

Luxe balkonhek voor balkon en dakterras.

Balkonhek A05

Mooi balkonhek waarvan er telkens een spijl verspringt.

Balkonhek A06

Prachtig balkonhek met cirkels.

Balkonhek A07

Balkonhek met ruiten.

Balkonhek F01

Balkonhek met krullen.

Balkonhek F03

Hek met krullen en cirkels.

Striphek S01

Balkonhek met stripspijlen.

Lamellenhek S02

Balkonhek met strip spijlen.

We hebben diverse bevestigingsmethoden voor jouw nieuwe balkonhek. Neem gerust eens een kijkje in onze webshop om de mogelijkheden te ontdekken.

Vervaardiging balkonhekwerk staal

Onze balkonhekwerken maken we uit hoogwaardig staal. Onze medewerkers zagen allereerst de onderdelen op maat. Hierbij kun je denken aan de spijlen, horizontale liggers en palen. Ook de sierkrullen, cirkels of ornamenten leggen we klaar en de lasser kan beginnen met het in elkaar lassen van het hekwerk.

Door de warmte die vrijkomt bij het lassen, kan het hekwerk kromtrekken. Om die reden leggen we de onderdelen in een mal gelegd en goed vast geklemd.

Conservering balkonhekwerk staal

Nadat we jouw nieuwe balkonhek hebben gelast, gaat het naar de verzinkerij. Een nadeel van staal is namelijk dat het snel roest. We vinden het belangrijk dat het balkonhek jaren lang mee gaat. Daarom voorzien we het hekwerk van een zinklaag. Dit proces heet thermisch verzinken. Dankzij de zinklaag zal het hekwerk niet gaan roesten. Eventueel is het mogelijk om het hek daarna te laten poedercoaten in een RAL kleur naar keuze.

Wat is poedercoaten?

Poedercoaten is een techniek die wordt gebruikt om metalen objecten een uniforme en duurzame coating te geven. Hieronder staan enkele kenmerken en voordelen van poedercoaten:

  1. Milieuvriendelijk: Poedercoaten is een milieuvriendelijke techniek omdat er geen vloeibare stoffen of verdunners worden gebruikt, wat resulteert in minder afval en uitstoot.
  2. Duurzaamheid: Poedercoatings zijn slijtvast en bestand tegen weersinvloeden, roest en corrosie, waardoor het een populaire keuze is voor buitenproducten, zoals balkonhekken.
  3. Keuze uit verschillende kleuren en finishes: Poedercoatings zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en finishes, waaronder matte, glanzende en metallic.
  4. Uniforme dekking: Poedercoaten resulteert in een uniforme dekking over het gehele oppervlak van het hekwerk, wat resulteert in een professionele en esthetische uitstraling.
  5. Effectieve bescherming: Poedercoatings bieden effectieve bescherming tegen roest, corrosie en andere schade, waardoor ze een populaire keuze zijn voor producten zoals balkonhekken die blootgesteld worden aan extreme omstandigheden.

Wat is thermisch verzinken?

Thermisch verzinken is een techniek die wordt gebruikt om metalen objecten te beschermen tegen roest en corrosie. Bij deze techniek wordt het metaal ondergedompeld in een bad van vloeibaar zink en daarna verhit tot een temperatuur die hoog genoeg is om het zink te laten afzetten op het metaal. Hierdoor ontstaat een dunne laag van het zink die op het oppervlak blijft zitten.

Thermisch verzinken is een populaire keuze voor het beschermen van metalen objecten die blootgesteld worden aan extreme omstandigheden, zoals hoge vochtigheid, zoutwater en vervuiling.

Thermisch verzinken is een kosteneffectieve techniek die zorgt voor een lange levensduur van metalen producten. Bovendien is het proces milieuvriendelijk, omdat er geen gebruik wordt gemaakt van vluchtige organische stoffen of verdunners. In feite is het verzinkingspoeder 100% recyclebaar, wat bijdraagt aan een duurzame en verantwoorde productie van metalen producten.

Balkonhekwerk Staal Prijzen

Wanneer jij op zoek bent naar een balkonhekwerk, dan wil je natuurlijk weten wat dit je gaat kosten. Nu hebben wij in onze hekwerk webshop ook een ruim aantal balkonhekwerken. Je kunt de prijzen eenvoudig aanvragen door middel van een aanvraag formulier.

Is het mogelijk om een balkonhek te laten plaatsen?

balkonhekwerk staal

Ja, het is mogelijk om door onze monteurs een balkonhekwerk van staal te laten monteren. Onze monteurs zijn professioneel opgeleid en hebben jarenlange ervaring met het monteren van staalconstructies. Zij zijn vakkundig en hebben een oog voor detail, waardoor ze garant staan voor een perfecte montage van uw balkonhekwerk.

Met staal als materiaal kunt u rekenen op een sterk, duurzaam en stijlvol balkonhekwerk. Onze monteurs werken snel en efficiënt en zorgen ervoor dat uw nieuwe hekwerk op een veilige manier geplaatst wordt. Daarnaast garanderen wij u dat de montage van uw balkonhekwerk in overeenstemming is met alle relevante wet- en regelgeving.

Laat uw balkonhekwerk monteren door onze professionals en profiteer van een stijlvol en veilig hekwerk dat jaren meegaat. Onze monteurs staan klaar om u te helpen bij het uitvoeren van uw project en zorgen ervoor dat u tevreden bent met het resultaat. Neem contact met ons op voor meer informatie en een afspraak met één van onze monteurs.

Balkonhekwerk van Staal Bestellen

Is jouw interesse gewekt en wil je graag een balkonhekwerk bestellen? Wij hebben het mogelijk gemaakt om in onze hekwerk webshop je eigen balkonhekwerk eenvoudig online te bestellen.

Nadat je de prijs hebt bepaald, kun je ervoor kiezen om het balkonhekwerk te bestellen. Al onze balkonhekwerken maken we in Nederland op maat. Wil je meer weten over de balkonhekken van staal of een glazen balkonhek? Dan verwijs ik je graag door naar onze hekwerk webshop. Hier kun je tevens terecht voor sierhekwerken, afrasteringen en poorten.

hekwerk webshop