balkonhekwerk prijzen

Balkonhekwerk Prijzen

Balkonhekwerk prijzen! Wanneer je op zoek bent naar een mooi balkonhekwerk, dan wil je natuurlijk eerst weten wat de prijzen hiervan zijn. Wij hebben in onze hekwerk webshop diverse soorten balkonhekwerken en de prijzen hiervan variƫren behoorlijk. Om je meer inzicht te geven in de prijsvoering van onze balkonhekwerken, zal ik er in dit artikel iets dieper op in gaan. Neem gerust eens een kijkje in onze hekwerk webshop en laat je verrassen door het aanbod.

Balkonhekwerk Prijzen

balkonhekwerk prijzen

De prijzen van een balkonhekwerk zijn met name afhankelijk van de tijd die nodig is om een balkonhekwerk te maken. Je kunt stellen dat een balkonhekwerk die enorm versierd is met krullen en ornamenten, meer tijd nodig heeft om gemaakt te worden. Een balkonhek dat uitsluiten uit spijlen bestaat heeft minder arbeid nodig en is daarom aanzienlijk goedkoper.

Daarnaast is het natuurlijk zo, dat elke krul en punt kosten met zich mee brengen. Ook de kosten per krul, punt of paalkop verschillen enorm. Laten we bijvoorbeeld een paalkop nemen.

Er zijn paalkopen die vervaardigd zijn uit gietijzer. Deze paalkoppen kunnen redelijk snel gemaakt worden, omdat hierbij alleen gesmolten staal in een mal gegoten hoeft te worden. Wanneer een paalkop uit smeedijzer is gemaakt, houd dit in dat iemand de paalkop met de hand heeft gemaakt. Je begrijpt dat een smeedijzeren paalkop over het algemeen duurder zal zijn dan een gietijzeren paalkop.

Naast de kosten die gemaakt worden voor de versiering van een balkonhekwerk, zit er ook verschil in het gebruik van spijlen en dwarsliggers. Dikkere spijlen zijn duurder dan dunnere spelen etc. Over het algemeen gebruiken wij spijlen rond 16 mm. Dit is iets dikker dan gebruikelijk.

De reden dat wij voor deze spijlen kiezen is dat het balkonhekwerk hierdoor een solidere uitstraling krijgt. Daarnaast is het balkonhekwerk hierdoor ook daadwerkelijk steviger dan de gangbare balkonhekwerken.

Balkonhekwerken Bestellen

Ben jij op zoek naar een balkonhekwerk staal en wil je deze eenvoudig online bestellen? Dan raad ik je aan eens een kijkje in onze hekwerk webshop te nemen. Wij hebben diverse soorten balkonhekwerken en kunnen deze op maat maken. Mocht je niet vinden wat je zoekt? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen je graag verder.

hekwerk webshop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *