doek balkonhek

Doek balkonhek

Doek balkonhek! Ben jij op zoek naar een doek voor je balkonhek? In onze webshop vind je diverse soorten doeken voor een balkonhekwerk. Deze doeken, ook wel balkondoek genoemd, worden met name gebruikt om het balkon af te schermen voor wind, zon en pottenkijkers.

Doek balkonhek

doek balkonhekwerk

Een doek voor een balkonhek wordt voor verschillende doeleinden gebruikt. Zo weert een doek de wind en zon en voorkomt het dat pottenkijkers het balkon op kunnen kijken. Een balkondoek wordt veel gebruikt en kan op maat worden besteld.

In onze webshop vind je ook een doek voor een balkon. Dit balkondoek wordt op maat gemaakt en rondom gezoomd. Het doek wordt voorzien van ringen, zodat het gemakkelijk tussen het hekwerk gespannen kan worden.

Prijzen balkondoek

Een balkondoek is niet duur in aanschaf. Helemaal niet als je je bedenkt dat het doek op maat wordt gemaakt. Het maken van een doek voor een balkon is handwerk en er zijn jaren ervaring nodig om het goed onder de knie te hebben.

In onze webshop kun je zelf de prijs berekenen van het door jou gewenste doek voor je balkon. Hoe gaat dit in zijn werk? Je geeft de gewenste afmetingen van het balkondoek op en kies vervolgens de kleur. We hebben een ruim aanbod kleuren en je kunt eventueel een doorzichtig balkondoek kiezen. Onze site berekend direct de prijs, waarna je het balkondoek kunt bestellen.

Doek balkonhek bevestigen

Zoals je ziet kan een doek voor een balkonhek op verschillende manieren worden gemonteerd. Het balkondoek in de animatie is tussen de spijlen van het balkonhekwerk gevlochten.

Het balkondoek kan ook tussen de horizontale liggers worden gespannen. Dit kun je naar eigen inzicht bepalen. Eventueel is het mogelijk om een balkondoek te bestellen met meerder ringen. Standaard is 1 ring per 50 cm. Dit kan op aanvraag.

Meer lezen:

Doek voor balkonhek bestellen

Ben jij op zoek naar een doek voor je balkonhek en wil je deze online bestellen? Dan raad ik je zeker aan om eens een kijkje te nemen in onze webshop. Wij hebben kwaliteit hoog in het vaandel en leveren alleen kwaliteit producten tegen een betaalbare prijs. Niet gevonden wat je zocht? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen je graag verder. Naast balkondoeken, vind je in de webshop ook verandazeil op maat.

hekwerk webshop