Balustrade betekenis

Balustrade Betekenis

Balustrade betekenis! Bent u benieuwd wat de betekenis van het woord ‘balustrade‘ is? Volgens Wikipedia is een balustrade een laag hek of muurtje dat bij een een hoogteverschil mensen die zich aan de hoge zijde bevinden beveiligt tegen naar beneden vallen, aan de rand van bijvoorbeeld een balkon, trap, plat dak, brug of ravijn.

Balustrade Betekenis

In onze Hekwerk Webshop vind u tevens diverse soorten balustrades. De balustrades die wij verkopen zijn geschikt om te gebruiken voor balkons, trappen en platte daken.

Aan de bovenkant van een balustrade zit een balk of horizontale ligger die dienst doet als leuning. Om deze reden hebben sierbalustrades anders dan sierhekwerken geen punten aan de bovenzijde van het hekwerk. De balk is om zich aan vast te houden bij het comfortabel staan en het genieten van het uitzicht.

De ruimte onder deze leuning is zo gemaakt dat bij voorkeur kinderen er niet doorheen kunnen vallen. Dit kan zijn met bijvoorbeeld glas, een rasterwerk of spijlen. De openingen zijn smal genoeg om te voorkomen dat een kinderhoofdje er klem tussen kan komen te zitten.

Een Balustrade Online Bestellen

Een balustrade voor dakterras kunt u online bestellen in onze Hekwerk Webshop. We hebben diverse soorten balustrades in ons assortiment die stuk voor stuk op maat te bestellen zijn. We streven ernaar uitsluitend kwaliteit balustrades te verkopen en leveren ze door heel Nederland en Belgiƫ.

Tevens is het mogelijk de balustrade bij u op locatie te laten monteren door onze ervaren monteurs. Neem daarom gerust eens een kijkje in onze Hekwerk Webshop en laat u verrassen door het aanbod balustrades en balkonhekwerken.

Als Hekwerk Webshop streven we ernaar totaal leverancier op het gebied van hekwerken te zijn en we verbeteren ons assortiment daarom dagelijks. Naast balustrades vind u er ook andere hekwerken, zoals sierhekwerken, houten hekwerken en afrastering.

hekwerk webshop