balustrade ijzer

Balustrade ijzer

Balustrade ijzer! Ben je op zoek naar een balustrade van ijzer? We hebben in onze Hekwerk Webshop diverse soorten balustrades die gemaakt zijn van ijzer. Naast balustrades van ijzer vind je er ook RVS balustrades en balustrades met glas. We streven ernaar een zo compleet mogelijk assortiment balustrades aan te bieden en werken er dagelijks aan deze te verbeteren.

Balustrade ijzer op maat

Omdat we bijna alle balustrades op maat maken, kunnen we deze naar jouw wensen aanpassen. We hebben een duidelijke aanvraagformulier gemaakt, waarmee u zelf uw ijzeren balustrade kunt samenstellen en online kunt aanvragen.

U kiest allereerst welk model balustrade je graag zou willen bestellen en geeft de hoogte en lengte van de balustrade op. Vervolgens maken we een offerte voor, deze ontvang je per mail. Hierdoor weet je vooraf precies waar je aan toe bent.

Daarnaast kunt je ook de afwerking van de balustrade kiezen. Bijvoorbeeld alleen verzinkt of verzinkt en gecoat in een RAL kleur naar uw keuze. Bijna alle kleuren zijn mogelijk. Lees er hieronder meer over.

Afwerking ijzeren balustrades

Ben je benieuwd hoe we onze ijzeren balustrade behandelen tegen roestvorming? Ik zal het je uitleggen!

Nadat onze lassers de balustrades hebben gezaagd, geboord en gelast, gaan ze op transport naar de verzinkerij. Hier voorzien ze het hekwerk van een zinklaag. De balustrades dompelen ze onder in een bad vloeibaar zink. Dit proces noemen we thermisch verzinken of volbad verzinken. Het zink reageert met het staal en vormt een corrosiebestendige laag.

Na het verzinken gaan de balustrades naar de poedercoater. Hier voorziet de poedercoater ze in een spuitcabine van een elektrostatisch geladen poeder. Het poeder hecht zich aan de balustrade en zal daarna in een oven bij hoge temperatuur uitharden.

Door deze twee processen ontstaat er een robuuste balustrade die jarenlang meegaat zonder te roesten. Bovendien zijn de balustrades beschikbaar in verschillende kleuren, zodat ze altijd bij jouw woning passen.

Productie balustrades

Nadat je de metalen balkon balustrade online heeft besteld, zullen wij deze op maat vervaardigen en leveren in heel Nederland en Belgiƫ. De balustrades zijn eenvoudig zelf te monteren, maar je kunt dit natuurlijk ook overlaten aan een van onze ervaren monteurs. Zij zullen de balustrade van ijzer dan bij jouw op locatie komen monteren.

Balustrades van Hekwerk Webshop

Zoals ik al aangaf kun je in onze Hekwerk Webshop terecht voor diverse soorten balustrades van ijzer. Daarnaast vind je er ook sierhekwerken, balkonhekwerk en afrastering. We streven ernaar totaal aanbieder op het gebied van hekwerken te zijn en werken hier dan ook dagelijks aan.

Ben je op zoek bent naar een specifiek soort balustrade en deze nergens kunt vinden? Neem dan gerust eens contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. We helpen je graag verder en wellicht dat we iets voor elkaar kunnen betekenen.

hekwerk webshop