balustrade ijzer

Balustrade ijzer

Balustrade ijzer! Bent u op zoek naar een balustrade van ijzer? We hebben in onze Hekwerk Webshop diverse soorten balustrades die gemaakt zijn van ijzer. Naast balustrades van ijzer vind u er ook RVS balustrades en balustrades met glas. We streven ernaar een zo compleet mogelijk assortiment balustrades aan te bieden en werken er dagelijks aan deze te verbeteren.

Balustrade ijzer op maat

Omdat we bijna alle balustrades op maat maken, kunnen we deze naar uw wensen aanpassen. We hebben een duidelijke configurator gemaakt, waarmee u zelf uw ijzeren balustrade kunt samenstellen en online kunt bestellen.

U kiest allereerst welk model balustrade u graag zou willen bestellen en geeft de hoogte en lengte van de balustrade op. Vervolgens berekend de website uw prijs. Hierdoor weet u vooraf precies waar u aan toe bent.

Daarnaast kunt u ook de afwerking van de balustrade kiezen. Bijvoorbeeld alleen verzinkt of verzinkt en gecoat in een RAL kleur naar uw keuze. Bijna alle kleuren zijn mogelijk.

Nadat u de metalen balkon balustrade online heeft besteld, zullen wij deze op maat vervaardigen en leveren in heel Nederland en Belgiƫ. De balustrades zijn eenvoudig zelf te monteren, maar u kunt dit natuurlijk ook overlaten aan een van onze ervaren monteurs. Zij zullen de balustrade van ijzer dan bij u op locatie komen monteren.

Balustrades van Hekwerk Webshop

Zoals ik al aangaf kunt u in onze Hekwerk Webshop terecht voor diverse soorten balustrades van ijzer. Daarnaast vind u er ook sierhekwerken, balkonhekwerk en afrastering. We streven ernaar totaal aanbieder op het gebied van hekwerken te zijn en werken hier dan ook dagelijks aan.

Bent u op zoek bent naar een specifiek soort balustrade en deze nergens kunt vinden? Neem dan gerust eens contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. We helpen u graag verder en wellicht dat we iets voor elkaar kunnen betekenen.

hekwerk webshop