balustrade frans

Balustrade Frans

Balustrade Frans! Ben je op zoek naar een Franse balustrade? In onze Hekwerk Webshop kun je terecht voor diverse soorten balustrades en balkonhekwerken op maat. We hebben ook een uitgebreid aanbod Franse balustrades of ook wel frans balkonhekwerk genoemd. Neem gerust eens een kijkje en laat je verrassen door het aanbod.

Balustrade Frans Online Bestellen

balustrade frans

Een balustrade Frans kun je in onze Hekwerk Webshop eenvoudig zelf samenstellen en direct de prijs berekenen. Je kiest de afmetingen zoals de hoogte, breedte en diepte en geeft vervolgens op hoe het hekwerk afgewerkt dient te worden (indien van toepassing).

De website berekend bij iedere aanpassing direct je prijs. Hierdoor weet je vooraf precies waar je aan toe bent en kunt je de Franse Balustrade direct online bestellen. Na het bestellen zullen wij deze voor je op maat maken uit hoogwaardig staal of RVS. De balustrade is eventueel ook met glas leverbaar. We streven ernaar een zo compleet mogelijk assortiment balustrades aan te kunnen bieden en werken hier dan ook dagelijks aan.

Meer lezen:

De balustrade Frans kun je eenvoudig zelf monteren, maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om dit door een van onze ervaren monteurs te laten doen. Zij komen het Frans balkonhekwerk bij jouw op locatie monteren. We leveren de balustrades en hekwerken in heel Nederland en Belgiƫ.

Hoe maken we een Frans balkonhek?

In bovenstaande video laat Ruud je zien hoe hij een Franse balustrade maakt van staal. De stalen profielen zijn eerst gezaagd en geboord, om vervolgens in elkaar gelast te worden. Na het lassen gaat het hekwerk naar de verzinkerij om ondergedompeld te worden in vloeibaar zink. Eventueel kan het daarna worden gecoat in een RAL kleur naar keuze.

Balustrade Frans van Hekwerk Webshop

Zoals ik al even aangaf kun je een Franse balustrade in onze Hekwerk Webshop vinden. We streven ernaar totaal aanbieder op het gebied van Hekwerken en omheiningen te zijn en werken er dan ook dagelijks aan om ons aanbod te verbeteren.

Neem gerust eens een kijkje in onze Hekwerk Webshop en laat je verrassen door het aanbod. Mocht je op zoek zijn naar een specifiek soort balustrade en deze nergens kunnen vinden, neem dan gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Balkonhekwerk