Glazen balustrade in Haaksbergen

Balustrade met glas op balkon in Haaksbergen

Ik wil je graag vertellen over een cool project waar we onlangs aan hebben gewerkt. We hebben namelijk voor een klant in Haaksbergen een prachtige balustrade met glas gemaakt en geplaatst. Hoe gaaf is dat?

Balustrade met glas in Haaksbergen

Glazen balustrade in Haaksbergen

Het ging om een balustrade met stalen palen, waartussen transparant glas is geklemd. Dit alles is geplaatst op een balkon. We wilden er zeker van zijn dat de balustrade niet alleen functioneel was, maar ook esthetisch aantrekkelijk zou zijn. En ik moet zeggen, het eindresultaat was geweldig.

We hebben eerst met de klant overlegd om hun wensen te begrijpen. Vervolgens zijn we aan de slag gegaan om het ontwerp te maken. We wilden ervoor zorgen dat het ontwerp paste bij de rest van de woning en het balkon, dus hebben we veel aandacht besteed aan de details.

Lees ook: Voordelen glazen balustrade

Balustrade met glas op maat

Toen het ontwerp af was, zijn we begonnen met het bouwen van de balustrade. We hebben stalen palen op maat gemaakt en transparant glas besteld dat precies paste tussen de palen. We wilden er zeker van zijn dat de balustrade stevig en duurzaam was, dus hebben we zorgvuldig elk onderdeel gecontroleerd voordat we verder gingen.

Plaatsen van de balustrade met glas in Haaksbergen

Toen de balustrade klaar was, hebben we deze naar de locatie in Haaksbergen gebracht en geïnstalleerd. We hebben ervoor gezorgd dat alles goed vast zat en dat de balustrade perfect paste bij het balkon.

De klant was erg blij met het eindresultaat. Het zag er fantastisch uit en paste perfect bij de rest van de woning. Het was geweldig om te zien hoe blij en tevreden de klant was met het werk dat we hadden gedaan.

Balustrade van Hekwerkwebshop.nl

Als je zelf een soortgelijk project hebt waarbij je een glazen balustrade nodig hebt, weet dan dat we hier bij ons bedrijf experts zijn op dat gebied. We hebben veel ervaring met het ontwerpen en bouwen van balustrades en kunnen je helpen om een ontwerp te creëren dat past bij jouw specifieke behoeften.

Bedankt voor het lezen van mijn verhaal over dit project. Ik hoop dat je hebt genoten van de details over hoe we deze mooie balustrade met glas hebben gemaakt en geplaatst!

Meer lezen: glazen balustrade kopen