Cortenstalen plantenbak zonder bodem

Cortenstalen plantenbak zonder bodem

Zoek jij prachtige plantenbakken van cortenstaal voor in je tuin? Dan heb je die nu gevonden. We maken de plantenbakken op maat in de werkplaats in Nederland. Hierdoor kun je ze volledig laten aanpassen naar jouw wensen.

Een cortenstalen plantenbak zonder bodem gebruik je wanneer je de bak als border in een tuin gebruikt. Wanneer je de plantenbak op een later moment wenst te verplaatsen, hoef je niet eerst alle aarde uit de bak te halen. Je kunt de plantbak dan optillen en op een andere plaats in je tuin zetten, om hem vervolgens weer te vullen met tuinaarde.

Cortenstalen plantenbak bestellen

Een cortenstalen plantenbak bestellen kan eenvoudig in onze webshop. We hebben een aantal standaard uitvoeringen die je naar je eigen wensen kunt laten aanpassen. Kies het door jouw gewenste model, bijvoorbeeld: rechthoekig, vierkant of hoog. In het formulier kun je vervolgens aangeven welke afmetingen de bak moet hebben, of je wielen wilt en of de bak met of zonder bodem geleverd dient te worden.

Zodra je de aanvraag hebt verzonden, gaan wij voor je rekenen en ontvang je binnen niet al te lange tijd een passende offerte van ons. Na akkoord zullen wij de cortenstalen plantenbak voor je maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *