trapleuning kopen

Trapleuning Kopen

Heb jij een trap zonder leuning en zoek je iets om je aan vast te kunnen houden bij het betreden van je trap? Dan is een trapleuning de oplossing die je zoekt. Een trapleuning kopen kan eenvoudig online in onze webshop. We hebben diverse soorten trapleuningen in ons assortiment. Denk hierbij aan leuningen op maat van staal of RVS.

Een stalen trapleuning kopen

Een stalen trapleuning langs een trap is een stevige en stabielen oplossing. Het grote voordeel van een stalen leuning, is dat deze kan worden aangepast aan je situatie. De leuning geeft steun en de handregel kan worden aangepast aan je wensen. Wat heeft jou voorkeur? Kies je voor een ronde handregel of toch voor een vierkante? Daarnaast kan een stalen leuning worden gepoedercoat in een RAL kleur naar keuze. Je kunt de leuning hierdoor volledig afstemmen op je interieur.

In bovenstaande video laat Ruud zien hoe hij een stalen trapleuning op maat maakt. Stap voor stap bewerkt hij het blanke staal tot een mooie stalen leuning.

Montage stalen trapleuning

trapleuning kopen

Een stalen trapleuning kun je, wanneer je een beetje handig bent, in de meeste gevallen prima zelf monteren. Eventueel is het ook mogelijk om dit door een van onze ervaren monteurs te laten doen. Neem hiervoor gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Leuningwerk van Hekwerkwebshop.nl

Naast trapleuningen vind je in onze webshop ook een trapgat balustrade, balustrades voor buiten of balustrade voor dakterras. We maken al onze producten op maat, waardoor maatwerk oplossingen tot de mogelijkheden behoren. Je kunt je leuning of balustrade volledig naar eigen wensen laten maken. Natuurlijk hebben we een aantal standaards voor je bedacht waaruit je kunt kiezen, maar we gaan een eigen ontwerp niet uit de weg.

We maken voor productie standaard een werktekening. Deze tekening krijg je van ons ter controle per mail. Zodoende kun je het ontwerp en de maatvoering controleren voordat deze wordt geproduceerd. Neem gerust eens een kijkje in onze webshop en laat je verrassen door het aanbod leuningwerk en balustrades.