hekwerk voor balkon

Hekwerk voor balkon

Heb jij een balkon en ben je op zoek naar een hekwerk voor balkon? Er zijn verschillende soorten hekwerken die geschikt zijn om rond een balkon te plaatsen. In dit artikel zal ik je een aantal hekwerken voor je balkon laten zien.

Stalen hekwerk voor je balkon

Veel voorkomend is een stalen hekwerk voor je balkon. Voordelen van een stalen hekwerk zijn dat deze op maat geproduceerd kunnen worden. Ook zijn ze relatief goedkoop in aanschaf. Een hekwerk met glas bijvoorbeeld is een stuk prijziger.

In onze webshop vind je diverse balkonhekwerken die geschikt zijn als hekwerk voor je balkon. We hebben verschillende modellen die we stuk voor stuk op maat maken. Voordeel is dat het hekwerk hierdoor volledig op je situatie kan worden aangepast. Het hekwerk is in verschillende kleuren leverbaar, waardoor je het hekwerk qua kleurstelling op je woning kunt afstemmen.

Hekwerk met glas voor balkons

Een hekwerk met glas heeft een compleet andere uitstraling dan een stalen hekwerk met spijlen. Door het gebruikt van transparant glas behoud je voor een groot deel je uitzicht. Wanneer je gematteerd glas laat toepassen, zorgt het hekwerk voor meer privacy op je balkon. Je merkt dat je met een glas balustrade dus alle kanten op kunt.

In onze webshop vind je tevens diverse glas balustrades van staal en RVS. We vinden maatwerk belangrijk en daarom maken we de balustrades op maat. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan of vraag naar de mogelijkheden. We adviseren je graag en kunnen eventueel bij je op locatie langs komen om het balkon in te meten en de mogelijkheden met je te bespreken.

Hekwerk voor balkon bestellen

Zoals ik hierboven al aangaf, kun je in onze webshop eenvoudig een hekwerk voor je balkon bestellen. We streven ernaar je aanvraag zo snel mogelijk te beantwoorden en helpen je graag verder. Neem gerust eens een kijkje en laat je verrassen door het aanbod hekwerken.

Meer over balkonhekwerk.