hekwerk rond dakterras

Dakterras op uitbouw in Noord Holland

Voor een klant hebben we in Noord Holland een balustrade van staal rond een dakterras gemonteerd. Onze klant heeft zijn dakterras op uitbouw voorzien van terras tegels. We hebben hiervoor een mooie stalen balustrade gemaakt en op locatie gemonteerd.

Oude situatie in Noord Holland

In onze webshop vind je diverse stalen balustrades die geschikt zijn om rond een dakterras te monteren. Wanneer we een aanvraag krijgen voor een dergelijke balustrade, komen we de situatie het liefst even bekijken. Onze monteur komt dan op locatie langs om de situatie in te meten. In Noord Holland troffen we niets bijzonders aan. Het gaat hier om een gangbare uitbouw met een bakstenen gevel. Wel hebben de buren al een houten balustrade, hier moest een aansluiting op bedacht worden.

Werktekening balustrade op uitbouw

werktekening balustrade rond uitbouw

We maken van iedere balustrade een werktekening. Dit omdat we de balustrades op maat maken. Onze werkplaats en monteurs hebben een tekening nodig om het hek te kunnen maken. Deze tekening krijg je van ons ook per mail. Zo kun je het ontwerp controleren en wanneer je het hekwerk zelf monteert ook de maatvoering controleren.

Onze klant uit Noord Holland heeft gekozen voor onze stalen balustrade model A02. Het hekwerk is door middel van gevelbeugels in de bakstenen gevel bevestigd. Zie hieronder het eindresultaat:

Hoe wordt een stalen balustrade gemaakt?

In bovenstaande video laat Marie Louise zien hoe onze stalen balustrade worden gemaakt. Van het zagen van de profielen tot het lassen ervan.

Dakterras op uitbouw laten maken

Wil jij een dakterras op je uitbouw laten maken? We leveren naast stalen balustrade ook diverse vloeren die geschikt zijn voor een dakterras. Denk hierbij aan houten vlonder vloeren of terrastegels met tegeldragers. Vraag gerust eens naar de mogelijkheden of kom bij ons langs in onze showroom op Urk. We helpen je graag verder.

Balkonhek A01

Balkonhek met cirkels tussen de spijlen.

Balkonhek A02

Strak balkonhek met een dubbele horizontale ligger.

Balkonhek A03

Basis spijlen hekwerk geschikt voor balkon.

Balkonhek A04

Luxe balkonhek voor balkon en dakterras.

Balkonhek A05

Mooi balkonhek waarvan er telkens een spijl verspringt.

Balkonhek A06

Prachtig balkonhek met cirkels.

Balkonhek A07

Balkonhek met ruiten.

Balkonhek F01

Balkonhek met krullen.

Balkonhek F03

Hek met krullen en cirkels.

Striphek S01

Balkonhek met stripspijlen.

Lamellenhek S02

Balkonhek met strip spijlen.

In onze webshop vind je een uitgebreid aanbod balustrades. We hebben stalen balustrades, maar ook glas balustrade of balustrades van RVS. Veel van onze balustrades maken we op maat, onze aluminium balustrades kunnen we uit voorraad leveren. Er is veel mogelijk!

Meer lezen: