stookrooster met aslade

Stookrooster met aslade

Ben jij op zoek naar een stookrooster met aslade? Een dergelijk rooster is ideaal om te gebruiken in een open haard. Kortom het voordeel van het rooster is dat je jouw haardvuur verhoogt kunt stoken. Hierdoor kan er lucht onder het vuur komen voor een optimale verbranding. Bovendien vangt de aslade het as van vuur op. Hierdoor oogt je haard netjes en kun je het de volgende dag makkelijk opruimen.

Wat is een stookrooster?

Een stookrooster is een frame van staal waar je een haardvuur op kunt stoken. Omdat er zo meer zuurstof bij het vuur kan komen, verbrand het haardvuur beter. Hierdoor heb je maximaal rendement uit je haardhout.

Stookrooster met aslade op maat

We hebben verschillende soorten stookroosters. Denk hierbij aan roosters met en zonder aslade. Omdat niet een open haard hetzelfde is maken we de roosters voor je op maat. Wanneer je de maten en vorm van je open haard aan ons door geeft, dan maken een vrijblijvende offerte voor je haard. Deze zullen we je per mail sturen.

Meer lezen:

Hoe wordt een stookrooster met aslade gemaakt?

In bovenstaande video laat Ruud zien hoe hij een stookrooster met aslade maakt. Wanneer je een stookrooster besteld in onze webshop. Maakt onze tekenafdeling een werktekening van het rooster. Deze krijg je ook per mail toegezonden, zodat je het ontwerp en de maatvoering kunt controleren. Het stookrooster maken we volledig volgens tekening.

Stookroosters van Hekwerkwebshop.nl

Ter conclusie vind je in onze webshop dus diverse soorten stalen maatwerk producten. Ook stookroosters voor je open haard. We willen het bestellen van maatwerk producten zo makkelijk mogelijk maken, daarom staan onze productspecialisten dagelijks voor je klaar. Ze helpen je graag bij het maken van de juiste keuze voor jouw haard. Neem gerust eens een kijkje en laat je verrassen door ons aanbod. Kun je ondanks ons aanbod jouw gewenste stookrooster niet vinden en zoek je een specifiek soort rooster? Schroom niet om contact met ons op te nemen. Zodoende kunnen we je maximaal helpen.

Meer lezen: