fietsenstalling kopen

Fietsenstalling Kopen?

Een fietsenstalling kopen voor je school of bedrijf? Dat kan eenvoudig online in onze webshop. We hebben diverse soorten fietsenstallingen die we op maat vervaardigen uit hoogwaardig staal. De stallingen worden standaard thermisch verzinkt, hierdoor hebben ze een lange levensduur. De belangrijkste functie van een fietsenstalling is het beschermen van fietsen en scooters tegen weersinvloeden zoals regen.

Fietsenstalling kopen?

Zoals ik al aangaf kun je een fietsenstalling kopen in onze webshop. We vervaardigen de stallingen in onze werkplaats in Nederland. Daarnaast vinden we het belangrijk om kwalitatief hoogwaardige producten te leveren. Om die reden leveren we uitsluitend maatwerk producten. De stallingen maken we van staal en leveren we thermisch verzinkt. Natuurlijk is het ook mogelijk om de stallingen te laten coaten in een RAL kleur naar keuze. Hierdoor kun je de fietsenstalling helemaal afstemmen op je situatie.

Plaatsen van een fietsenstalling

Een fietsenstalling plaatsen is niet moeilijk. Veel van onze klanten kunnen dit dan ook zelf. Natuurlijk is het altijd mogelijk om de plaatsing over te laten aan een van onze ervaren monteurs. De ervaring is een groot voordeel en natuurlijk hebben ze alle benodigde gereedschappen. Hierdoor is de fietsenstalling in een mum van tijd geplaatst.

Soorten Fietsenstalling

Fietsenstallingen zijn er in verschillende soorten. In onze webshop vind je bijvoorbeeld fietsenstallingen bekleed met damwandplaten, fietsenstallingen met DSM vulling en fietsenstallingen met glas. Wist je dat fietsenstalling en tevens als opslag kunnen fungeren? Alle wanden van de stalling zullen dan gesloten zijn en we voorzien de stalling van een poort. In de poort zit een cilinderslot die eenvoudig met een sleutel gesloten kan worden. Een ander voordeel van een gesloten stalling, is dat de fietsen niet gestolen kunnen worden. Ze staan veilig achter een gesloten poort.

Meer lezen:

Fietsenstalling kopen bij Hekwerkwebshop.nl

Wil jij een fietsenstalling kopen? Neem dan gerust eens een kijkje in onze webshop en laat je verrassen door het aanbod fietsenstallingen. We hebben diverse soorten stallingen in ons assortiment en maken ze op maat. Zoek jij een specifiek type fietsenstalling en kun je deze nergens vinden? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan. We helpen je graag verder!