fietsenstalling met glas

Fietsenstalling met glas

Ben jij op zoek naar een fietsenstalling met glas? Dan hoef je niet verder te zoeken! In onze webshop vind je verschillende soorten fietsenstallingen, waaronder fietsenstallingen met glas. Het mooie aan een fietsenstalling met glas is dat deze transparant uiterlijk heeft. Tevens beschermt het fietsen en scooters tegen weersinvloeden zoals de regen.

Fietsenstalling met glas op maat

fietsenstalling met glas

De fietsenstallingen met glas in onze webshop maken we uitsluitend op maat. Je vindt bij ons geen standaard producten, maar uitsluitend maatwerk oplossingen. Niet één situatie is gelijk en we helpen je graag bij de keuze van je fietsenstalling.

We maken onze fietsenstallingen uit hoogwaardig staal en voorzien deze van glasplaten. De gebruiken standaard gehard glas en het staal is standaard thermisch verzinkt. Hierdoor hebben de fietsenstallingen een lange levensduur en roesten ze niet. Natuurlijk is het ook mogelijk om fietsenstalling met glas te laten coaten in een RAL kleur naar keuze. Hierdoor kun je de stalling volledig afstemmen op je situatie. Bijna alle RAL kleuren behoren tot de mogelijkheden.

Fietsenstalling monteren

fietsenstalling met glas

Een fietsenstalling met glas is relatief eenvoudig door jou zelf te monteren. We leveren de stalling compleet met beton poeren, glas en glasklemmen. Hierdoor kun je direct na ontvangst van de onderdelen de stalling op jouw locatie plaatsen. Het is natuurlijk mogelijk om de montage van de fietsenstalling aan een van onze ervaren monteurs over te laten. Zij hebben de benodigde ervaring en al het gereedschap bij de hand. Hierdoor is de fietsenstalling in een mum van tijd geplaatst.

Fietsenstalling afsluiten

We kunnen de fietsenstalling met glas volledig gesloten leveren. Dit houdt in dat alle wanden van de stalling zijn voorzien van glasplaten en we een poort als doorgang in een van de wanden plaatsen. De poort is af te sluiten door middel van een cilinderslot. Hierdoor staan de fietsen en scooters veilig achter slot en grendel.

Fietsenstalling met glas van Hekwerkwebshop.nl

Ben jij opzoek naar de fietsenstalling met glas? Neem dan gerust eens een kijkje in onze webshop. We hebben diverse soorten stallingen en overkapping, waaronder de stalling met glas. Zoek je een specifiek model stalling, maar kun je deze nergens vinden? Neem dan gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden we helpen je graag verder.

Meer lezen: