fietsenstalling op maat

Fietsenstalling op maat

Ben je op zoek naar een fietsenstalling op maat? We hebben diverse soorten fietsenstallingen in ons assortiment, die eenvoudig op maat kunnen worden besteld. We maken de stallingen op maat in onze werkplaats in Nederland. Hierdoor behoren maatwerk oplossingen tot de mogelijkheden en kunnen de stallingen naar jouw wensen worden aangepast

Fietsenstalling op maat

Een fietsenstalling is ideaal om fietsen en scooters te beschermen tegen weersinvloeden. Immers de fietsen gaan roesten door regen en de levensduur van de fietsen wordt hierdoor aanzienlijk minder. Wanneer de fietsen of scooters onder een stalling worden geplaatst, gaan ze aanzienlijk langer mee.

Soorten fietsenstallingen

In onze webshop vind je zoals gezegd diverse soorten fietsenstallingen. Denk hierbij aan stallingen met DSM matten, stallingen met glas of open stallingen. Een open stalling is eerder een overkapping zonder wanden. Onze fietsenstallingen worden vervaardigd uit hoogwaardig staal en standaard thermisch verzinkt geleverd. Eventueel is het mogelijk om stalling te laten poedercoaten in een ral kleur naar keuze. Bijna alle RAL kleuren behoren tot de mogelijkheden, hierdoor kun je de fietsenstalling afstemmen op jouw situatie.

Een fietsenstalling op maat is relatief eenvoudig zelf te monteren. Natuurlijk is het mogelijk om de plaatsing hiervan over te laten aan een van onze ervaren monteurs. Zij komen dan bij jou op locatie langs om de fietsenstalling te plaatsen. Het voordeel is dat de monteurs jaren ervaring hebben met het plaatsen van stallingen en alle benodigde gereedschappen hebben. Hierdoor is de stalling in de mum van tijd geplaatst.

Gesloten fietsenstalling

fietsenstalling op maat met deur

We kunnen de stalling volledig gesloten leveren, zodat deze als opslag kan dienen. We maken dan een poort of deur in de fietsenstalling, zodat je makkelijk naar binnen kan. Tevens is het mogelijk om de poort met een sleutel af te sluiten. Dergelijke opslag is ideaal om bijvoorbeeld containers of andere afvalmaterialen op te slaan. Ook worden ze veel gebruikt op basisscholen om bijvoorbeeld skelters, trekkertjes en anders speelgoed op te bergen.

Fietsenstalling op maat van Hekwerkwebshop.nl

Ben jij op zoek naar een fietsenstalling op maat ik wil je deze online bestellen, Neem dan gerust eens een kijkje in onze webshop en had je verrassen door het aanbod. Ben je opzoek naar een specifieke fietsenstalling en kun je deze nergens vinden? Neem dan gerust eens contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.